Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (109)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Netuším, proč jsem epizodě před lety nadělil jen dvě hvězdy, nyní se mi moc líbila. Nenávist národa v detektivní formě zpracovává poutavým způsobem to, co je stále aktuální - jak moc jsou lidé na sockách bezohlední a často za to nenesou žádné následky. Spokojenost je tak skoro maximální. Díl ale mohl být o pár minutek kratší a rozhodně mohl přinést údernější konec. Taktéž mě pobavila snaha ochránit ministra financí - jestliže včely má pouze UK, nestačilo by pouze někam odletět? ()

Blacks 

všechny recenze uživatele

Víceméně celá první série byla bombastická, u druhé a pak dále u třetí jsem postupně začal být přesycen velmi podobným námětem. Ale právě díl Hated in the Nation mě z této monotónosti vytrhl. Snímek by se svým námětem, napětím a i délkou mohl směle zařadit mezi celovečení Thrillery a s úctou by obstál. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moralitka o škodlivosti sociálních sítí zkombinovaná s hororem o zabijáckých včelách. Každý Hater by to měl vidět. Scénář výborně pracuje s odhalováním jednotlivých faktů.... to nejde, to není možné.... to šifrování je nepřekonatelné.... aha. Možná to chtělo na konci přitvrdit, #transparenty si vysloveně žádaly o další odezvu. Brutální skotský přízvuk Kelly Macdonald, která role cynické policajtky hodně sedí, je balzám na uši. Aha. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jiny dil. Hlavne delkou, nejakych 90 minut a moc to Black mirror neprospelo. Zapletka, provedeni a dej opet vskutku zajimavy a originalni, provedeni je jine, ale nevim jestli nutne horsi. Konec (uplny) je trochu rozporuplny. Lepsi 4* Hezke rozlouceni, minimalne pro tuto chvili #DoNotWishBadThingsToPeopleOnTheInternet ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to má plnohodnotných 90 minut, ale stejně to působí jako "díl antalogického seriálu na téma". Severská kriminálka, jak by si ji střihla ČT v maximální rutině a naplnění klišé... Black Mirror fakt potřebuje v první řadě kvalitní režiséry, kteří to dovedou dál než k naplnění aktuálního konceptu a vyřčení pointy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě mají lidé možnost tweetovat o jimi nejnenáviděnější osobě, které přejí smrt. Jednou ze zmínek na zdi za hashtagem #DeathTo je jméno vražedkyně Victorie Skillane (Lenora Crichlow), hlavní postavy z epizody Lovná zvěř (2013). Zmíněn je i Victoriin snoubenec a komplic Iain Rannoch (Nick Ofield), kvůli kterému Blue Colson (Faye Marsay) odešla od policie. Ke konci epizody je v novinkové liště na televizi vidět ještě titulek informující o tom, že se Victoria pokusila o sebevraždu ve své cele, naznačující, že pokus přežila a stále žije. Mezi hashtagovými trendy na Twitteru se pak objevuje #FREETHEWHITEBEARONE. (hansel97)
  • Epizoda Zkušební verze (2016) je zmíněna skrze novinkovou lištu na televizi, která informuje, že Shou Saito (Ken Jamamura) oznamuje spuštění nového herního systému, který byl v epizodě testován. Znovu se pak v liště objevuje zmínka této postavy ve spojitosti s vypuštěním hry s názvem „Harlech Shadow VI“. Tato hra je pak i mezi hashtagovými trendy na Twitteru. (hansel97)
  • V této epizodě je opět zmíněna postava premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear) z epizody Národní hymna (2011). Jeho jméno je v hashtagových trendech na Twitteru. (hansel97)

Reklama

Reklama