Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (109)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem třetí sérii hodnotil velmi kladně, byť toto je další epizoda, kterou jsem trošičku nadhodnotil. Potěšil mě však více filmový formát, tedy delší stopáž, ucelený příběh více charakterů a klasicky hodně dobrá myšlenka se silným zakončením. Taky Kelly Macdonald podobně jako v Boardwalk Empire je moc fajn. 9/10 ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

So many fok fok foks, ale má-li to bejt budoucnost, proč hned zpočátku, kruci, nešli cestou blokování hashtagů (to už i dneska jde) a hlavně zakrytí obličejů (to už uměli v pravěku)? Ale stejně je to fakt dobře natočený. Mezi Kelly Macdonald a Faye Marsay to skvěle jiskří, Benedict Wong plní dobře svou úlohu lehce komický postavy na odlehčení a závěr je skvěle nevyřčenej. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A že já se vždycky od Black Mirror nechám "napálit"! Pokaždé, když mi námět přijde výborný, pokazí to zpracování, pokud mám ale už od začátku předsudky, vždycky se z toho vyklube absolutně luxusní díl. Prostředí kriminálky mě ze začátku vůbec nenadchnul, spíš jsem si říkala, že Black Mirror dochází náměty. Víc jsem se ale splést nemohla. Ze začátku me sice díl moc nebavil, hned s první vraždou mě ale nakonec vtáhl maximálně do děje. Dokonce mi ani stopáž nevadila, spíš právě naopak. Námět luxusní, atmosféra dokonalá a výsledná pointa naprosto geniální. další luxusní epizoda, na kterou budu ještě hodně dlouho vzpomínat. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

#SherlockBezSherlocka. Skandinávská kriminálka uhlazená pro masové publikum. Hodina a půl hodně kvalitní televizní filmařiny, které podráží nohy uspěchané finále, které sice nedává při hlubší analýze smysl... ale já si opravdu užila jeho drsnou pointu. Každý čin má následek, i když si to kvanta anonymních chudáků na internetu ne a ne připustit. Tenhle hlavní nápad se mi velmi líbil, stejně tak úvodní mysteriozní půlhodinka, kdy opravdu nevíte, o co jde. Druhá polovina už je dramaturgicky trochu slabší, ale i tak udrží pozornosti do konce. Poslední dvě minuty si odmyslím, ty byly naprosto zbytečné a díl funguje lépe bez nich. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! #DeathTo allDeathWishers. Hodně solidní závěr série. Epizoda délky celovečerního filmu se samozřejmě nedokázala vyvarovat lehce nudnějšímu úvodu. Nicméně od druhé smrti to byla vskutku kriminální laskominka. Velmi mě potěšila účast Kelly Macdonald, které to stále docela sekne. Trošku mě tvůrci v závěru vyděsili tou stupidní "školáckou chybou" a zkazili mi tak celý díl. Naštěstí se jednalo o záměr, který vedl k jednomu z nejúžasnějších závěrů v rámci tohoto seriálu. Když tedy odpustím nudnější úvod a přivřu obě oči, tak 4 kousky vykouzlím. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě mají lidé možnost tweetovat o jimi nejnenáviděnější osobě, které přejí smrt. Jednou ze zmínek na zdi za hashtagem #DeathTo je jméno vražedkyně Victorie Skillane (Lenora Crichlow), hlavní postavy z epizody Lovná zvěř (2013). Zmíněn je i Victoriin snoubenec a komplic Iain Rannoch (Nick Ofield), kvůli kterému Blue Colson (Faye Marsay) odešla od policie. Ke konci epizody je v novinkové liště na televizi vidět ještě titulek informující o tom, že se Victoria pokusila o sebevraždu ve své cele, naznačující, že pokus přežila a stále žije. Mezi hashtagovými trendy na Twitteru se pak objevuje #FREETHEWHITEBEARONE. (hansel97)
  • Pri rozhodovaní o poradí, v akom sa bude vysielať 3. séria, Charliemu Brookerovi Netflix výslovne nakázal, že táto epizóda nemôže byť premiérou sezóny, pretože jej predĺžená dĺžka by divákov odradila od okamžitého sledovania ďalšej časti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno