Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi veľmi silná časť, ktorá to hrala v podstate na dve strany, dva príbehy, ktoré sa rozdeľovali na ďalšie menšie. Nechcel by som byť na strane ani jednej z hlavných postáv, pretože ich "konce" teda boli hrôza. Osud jedného sa dal odhadnúť po pár minútach, ale osud toho druhého určite nie a cesty k obom koncom už vonkoncom nie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl, 3 futuristické příběhy(kopírování mysli, sledování lidí přes čipované oči a blokování lidí v reálném světě), které nejsou až zas tak nepodobné realitě. Má to pomalejší tempo, které je ale tak zajímavě pojato a odvyprávěno, že to vůbec nevadí. Ke konci se všechny storky navzájem propletou a divák je po 74 minutách mentálně vyšťavený jak po návštěvě psychologa. Black Mirror si prostě jede svoje a v nápaditosti jednotlivých dílů mu asi nemůže nic konkurovat. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciál, který ale neodbíhá od stylu Black Mirror, ale právě naopak, ukazuje ho v jeho plné kráse. Tato epizoda má dost podobných záchytných bodů s poslední epizodou minulé série. Podobný styl futurismu, skvěle vystavěný příběh jednotlivce (v tomto případě spíše dvojice), podobnou premisu, zvrat a vyvrcholení, spíše ukázka toho, jaká by společnost mohla být, než jaká ve skutečnosti je (zase s určitým počtem bodů, které sedí i na nás) a několik dalších. Ale i přes podobný základ je to jiné a z mého pohledu i lepší kus práce, který mě strhl ještě více, než ten minulý, hlavně díky ještě fantastičtějším hereckým výkonům (Jon Hamm!). Nejlepší epizoda druhé řady. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká vánoční dárek. Tři provázané příběhy v jednom balení. Pěkně vypointované, s velmi dobrými nápady. A taky se solidním emočním dopadem. Tedy aspoň pro ty, kterým něco říkají pojmy empatie a morálka. K dokonalosti chybělo jen málo a ve skutečnosti je to jen nesmyslně vysoko nastavená laťka, díky které váhám s plným hodnocením. Laťka, kterou nastavují ty úplně nejlepší epizody. Tahle je pro mě "jen" 92% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl, takový netradiční, se skvělým nápadem, z různými sci-fi prvky. Ani bych neřekl, že nějak extra nastavuje zrcadlo společnosti, ani v blízké budoucnosti, jako jiné díly, je to spíše takové slušné krimi. I když každý tam může vidět jiné ukazatele. Za mě to nebylo tak zcela jasné. Akorát celkem brzo se dalo vytušit, oč jde. Už v podstatě od začátku bylo jasné, že tady něco nehraje, někdy okolo poloviny bylo v podstatě jasno. To je trošku škoda, že se nepodařilo udržet tajemno až do konce. I přes to ale velmi povedený díl, který baví od začátku do konce. Howgh! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)

Reklama

Reklama