Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je jediná vec, čo by som dokázal tomuto dielu vytknúť. Podľa mňa je zvládnutý do absolútnej dokonalosti, ktorú mu nemôžem uprieť. Príbehy oboch hlavných hrdinov sú vynikajúce. Myšlienky, ktoré to v nás zanechá sú vynikajúce, záver je absolútne famózny a poviem pravdu, keby toto bolo v kine, tak by som neľutoval ani jeden cent. Prostredie a atmosféra tohto dielu je vynikajúce a ja nemôžem ani nič iné povedať, bez toho, aby som nešiel do spoilerov. Ak ste nevideli túto epizódu, tak si urobte radosť a pozrite si to. Zanechá to vo vás podľa mňa silný efekt. Toto je podľa mňa zrežírované, napísané, zahrané a vytiahnuté do absolútnej dokonalosti. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi veľmi silná časť, ktorá to hrala v podstate na dve strany, dva príbehy, ktoré sa rozdeľovali na ďalšie menšie. Nechcel by som byť na strane ani jednej z hlavných postáv, pretože ich "konce" teda boli hrôza. Osud jedného sa dal odhadnúť po pár minútach, ale osud toho druhého určite nie a cesty k obom koncom už vonkoncom nie. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciál, který ale neodbíhá od stylu Black Mirror, ale právě naopak, ukazuje ho v jeho plné kráse. Tato epizoda má dost podobných záchytných bodů s poslední epizodou minulé série. Podobný styl futurismu, skvěle vystavěný příběh jednotlivce (v tomto případě spíše dvojice), podobnou premisu, zvrat a vyvrcholení, spíše ukázka toho, jaká by společnost mohla být, než jaká ve skutečnosti je (zase s určitým počtem bodů, které sedí i na nás) a několik dalších. Ale i přes podobný základ je to jiné a z mého pohledu i lepší kus práce, který mě strhl ještě více, než ten minulý, hlavně díky ještě fantastičtějším hereckým výkonům (Jon Hamm!). Nejlepší epizoda druhé řady. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato cast je dovolim si tvrdit dokonala. Ci uz nametom alebo samotnym prevedenim. Nepamatam sa kedy som mimo tohto serialu videl nieco podobne originalne. Najskor som ani nevedel o kom ta cast vlastne bude, lebo zaciatok bol tak trochu nejasny. Tento priestor bol ale vyuzity velmi dobre, lebo aspon sme sa stihli oboznamit s tym ako to v opisovanom svete funguje. Dej sa nasledne nenasilne vyvinul. Tie hodiny ma trochu naviedli na vysledok. Zaver mi vsak prisiel trosicku uponahlany, lebo by som chcel vidiet viac o institucii, ktora rozhodovala o trestoch. Nesuhlasil som uplne s tymi trestami. No to uz velmi vrtam do niecoho tak skvele natoceneho. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé koncepty propojené hodně nefunkčně a často kontraproduktivně. Předně dávkování informací je hodně mizerné, takže vše odhadneme zbytečně brzo - dokonce i závěrečný zinger je patnáct vteřin před tím, než ho vidíme realizovaný, vysloven jednou vyšetřovatelek. Opravdu tvůrci tak moc podceňují diváky? I kdyby, tak dobrý filmař musí umět vodit za ruku tak, abysme si toho nevšimli. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama