Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciálně tento díl musím okomentovat, protože něco tak geniálního a bez nadsázky dokonalého se na obrazovce jen tak nevidí. White Christmas má více originálních a opojných myšlenek než áčkový sci-fi film. Je chytrý, propracovaný, překvapivý a emocionálně devastující. Líp už to opravdu nejde. 10/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká vánoční dárek. Tři provázané příběhy v jednom balení. Pěkně vypointované, s velmi dobrými nápady. A taky se solidním emočním dopadem. Tedy aspoň pro ty, kterým něco říkají pojmy empatie a morálka. K dokonalosti chybělo jen málo a ve skutečnosti je to jen nesmyslně vysoko nastavená laťka, díky které váhám s plným hodnocením. Laťka, kterou nastavují ty úplně nejlepší epizody. Tahle je pro mě "jen" 92% ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato cast je dovolim si tvrdit dokonala. Ci uz nametom alebo samotnym prevedenim. Nepamatam sa kedy som mimo tohto serialu videl nieco podobne originalne. Najskor som ani nevedel o kom ta cast vlastne bude, lebo zaciatok bol tak trochu nejasny. Tento priestor bol ale vyuzity velmi dobre, lebo aspon sme sa stihli oboznamit s tym ako to v opisovanom svete funguje. Dej sa nasledne nenasilne vyvinul. Tie hodiny ma trochu naviedli na vysledok. Zaver mi vsak prisiel trosicku uponahlany, lebo by som chcel vidiet viac o institucii, ktora rozhodovala o trestoch. Nesuhlasil som uplne s tymi trestami. No to uz velmi vrtam do niecoho tak skvele natoceneho. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci sa jedná o dva rozdielne príbehy spojené v jednom, sú rozprávačsky podané bezchybne. Pre mňa najlepší diel druhej série. Má to v sebe znova akúsi zžieravú naliehavosť. Ukazuje to ľudí vo veľmi nedobrých farbách a zároveň to pôsobí veľmi atraktívne. Hamm a Spall vo svojich postavičkách bezchybný. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol jinak vlažné 2. série a jednoznačně její nejlepší díl. Náměty se sice blížily starším dílům, ale zaobalily to tak perfektně, že jsem se až nestačil divit. Ten stísněný pocit při představě být součástí vědomí uvězněného uvnitř virtuálního prostoru, odkud není úniku, na mě dolehl neskutečně. Plus zápletka rozdělující se na dvě části a vrcholící tak, jak by správný thriller měl. 95% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno