Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu příliš popisné, tady je to ukazování prstem na nebezpečí technologií výrazné, převáží nad samotnou atmosférou příběhu.. Jinak ale pravdivé, rodiče vozící své šestnáctileté dcery do školy, aby byly v bezpečí nebo hyperprotektivní matky omývající Savem hračky pro svá batolata by pro uváděnou vychytávku sáhli bez rozmýšlení. Výsledkem je odmítnutí a rozchod, nepřipravenost nebo naopak připoutání, trauma v každém případě.Jako ve skutečnosti - matka i dcera jsou k politování, případně na pár facek. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

Reklama

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to je v zásadě fajn, až na to, že líp se těmhle parental-controlling sračkám věnuje skvělý Men, Women and Children o ňákej ten rok starší a ňákej ten parník lepší (třeba ten filmově plynulej videopřenos ze "zrakovýho nervu" přímo na tablet je trošku jak z pohádky Jak šla technologie na vandr). Jak už tady někdo řek, ono to skončí nějak tak, jak by člověk už někdy na začátku odhad, že to skončit musí, a nic moc novýho to pak už nepřinese. Vlastně to ani zas tak moc nevadí, furt to neni nic proti ničemu, ale v rámci BM jsou rozhodně lepší díly a v nich i líp vykonstruovaný nápady - to nemohu říct. Pokud se ale někomu líbí tohle a zároveň ještě neviděl nic dalšího, co by se týkalo podobnejch témat, ať si pustí ty Men, Women and Children nebo třeba Disconnect - a to ho musí odpálit. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli epizoda nabízí zase docela pěkný myšlenkový experiment a nejméně jeden šokující moment, měl jsem pocit, že zde už tvůrcům trošku dochází nápady, jelikož vlastně jen zkombinovali prvky z předchozích dvou epizod The Entire History of You a White Christmas. Je fakt, že se sice jedná o jedny z nejlepších epizod seriálu (v případě White Christmas o tu úplně nejlepší), ale ve výsledku do sebe všechno nezapadlo až tak dokonale... 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)
  • Když Marie (Rosemarie DeWitt) v čase 36:52 vchází do obchodu, má v pravé ruce tašku. V dalším záběru v obchodě ji už nemá. (DJMaroko)

Reklama

Reklama