Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohlé téma mi sedlo. Rozvíjí starý známý koncept teorií, jak nejlépe vychovat své děti. Jak třeba zařídit, aby nekouřili? Je lepší rodič tyran, co prohledává kabelku, nebo liberální rodič se stylem "Jen ať si na to přijde sama"? Odpověď není jednoznačná, protože znám různé lidi z obou "výchovných táborů". Někteří dospělí vám řeknou, že jsou rádi, že měli přísné zakazující rodiče. Film si pokládá klasické otázky: Co dělá můj puberťák tam někde venku? Co když bere drogy? A když mu je budu zakazovat, nebude jej to ještě více lákat? Každopádně jedna odpoveď je jistá: zbůsob výchovy matky tohoto příběhu nikam nevede. Přiběh je dobře vygradovaný. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zničit svému dítěti život? Nechat mu implantovat čip a pak sledovat každý jeho krok. Nejlépe ještě cenzurovat jakékoliv nevhodné jevy, případně zakročit, když dojde k nekalostem. Recept na úspěšný špatný konec! Jinak řečeno, rodiče by rozhodně neměli vidět vše a tento díl je toho důkazem. Přílišná starostlivost a potřeba ovládat je s vhodnou technologií učiněné zlo. 85% ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa táto epizóda zaoberá technológiou, ktorú sme už videli v seriály videli, ale tentoraz z iného pohľadu. Mne sa na epizóde najviac páčil psychologický dopad na dieťa, ktorému cenzurujete všetko škodlivé, čo vidí. Pri takom prístupe normálny človek nevyrastie a škoda, že sa epizóda nezaoberala hlavne touto stránkou. V druhej polovici sa viac zamerali na skoro až závislosť matky dcéru kontrolovať a diali sa tam stále absurdnejšie situácie, ktoré vyeskalovali v totálne vyhrotené a hlúpe finále. Zo začiatku som ústredné postavy celkom ľutoval, ale postupne som im prial. aby skončili čo najhoršie. Nevydarené spracovanie zaujímavého námetu. 6/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)
  • Když Marie (Rosemarie DeWitt) v čase 36:52 vchází do obchodu, má v pravé ruce tašku. V dalším záběru v obchodě ji už nemá. (DJMaroko)
  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama