Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy diel, ktory sa tyka prehnanej starostlivosti o dieta. Od odkrytia hlavnej myslienky to vsak uz nema cim prekvapit, takze z mojej strany mierne sklamanie. Zaver bol presne taky ako som predpokladal, takze dnes to na plny pocet nie je. Skoda tej priamociarosti, chcelo to nejaky lepsi zvratik. Tento diel by som bral ako skolenie pre sucasne matky. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láska + přecitlivělá starostlivost = iParenting_1984 2.0 aneb když výchovu nahrazuje kontrola. Nesporně jedna z nejobyčejnějších epizod (navíc je jasné nejen k čemu to směřuje, ale i kudy se to tam dostane), ovšem právě ona "všednodenní obyčejnost" a dilema každého rodiče při hledání hranic "kam až při výchově/kontrole/důvěře zajít" jsou největšími přednostmi. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi aktuální téma, při dnešku ani ne tak moc sci-fi, jak bývá u BM zvykem. Mám kolem sebe pár rodičů, kteří by takovou možnost brali všema deseti, zcela vážně. Je toto varování? Možná. Podle mě se ale z tématu dalo vykřesat mnohem víc, děj byl pro mě předvídatelný jako Červená karkulka a už od první třetiny mi bylo jasné, kudy vede cesta. Slabší čtyřka, a to jsem shovívavá protože jde o Zrcadlo, jinak bych šla asi níž. Nicméně i tak všem doporučuju vidět, řekla bych že je to takřka povinná podívaná :-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* tento díl varuje před přehnanou kontrolou svých dětí a ukazuje jaké to má následky. Měli by ho vidět všechny dnešní starostlivé matky a snad by dostali rozum. Provedením 4 hvězdičky a smysluplnost na nejvyšší stupeň. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Technologie v této epizodě, která zaznamenává vše viděno něčíma očima, je velmi podobná paměťovým kotoučům z epizody Celá tvá minulost (2011). Je možné, že jde o jiné využití téhož vynálezu. (hansel97)
  • Sekvencia na pláži v 26. minúte je priamou poctou úvodnej scéne filmu Čeľuste (1975). (Arsenal83)

Reklama

Reklama