Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4

(série)
Trailer
Velká Británie, 2017, 5 h 50 min (Minutáž: 41–77 min)

Tvůrci:

Charlie Brooker

Scénář:

Charlie Brooker

Hrají:

Rosemarie DeWitt, Owen Teague, Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V příbězích o zdivočelé technologii se fantazie vymyká kontrole, vševidoucí zařízení odhalují ponurá tajemství a žena utíká před nelítostným lovcem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (44)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa môjho vkusu týka, asi kvalitatívne najvyrovnanejšia séria. Chápem, ak je už niekto s relatívne podobných námetov už unavený, ja však ani náhodou a pevne dúfam aj v sériu č.27, napríklad. Osobne by som kľudne privítal aj nejaké tie adaptácie krátkych či dlhších poviedok od Asimova alebo Dicka, aj tak by zrejme nadpolovičná väčšina divákov pôvodné príbehy nepoznala a tí, čo áno, by sa určite takémuto kroku potešili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna „Black Mirror“ pokračuje ve skvělé jízdě, kdy pokud máte alespoň trochu rádi sci-fi, které je chytré, rozhodně se zde najdete. Stejně jako v případě, pokud máte rádi trochu toho sociálního přesahu, protože mnohé, co se zde odehrává, je nám v dnešním technologickém věku blízké. Jde jen o to, jak se k tomu postavíme a jestli se technologiemi sami nenecháme pohltit. ()

Reklama

Kaluž

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době jsem si zase vyzobal pár střípků z Černého zrcadla a koukám, že se nic moc nezměnilo. Stále jsou to takoví Bakaláři nového tisíciletí s občasným vykročením do lehkého nadprůměru, ale veskrze nic, s čím bych musel pravidelně trávit čas. Ze čtvrté sezóny jsem okoštoval epizody Arkangel, Crocodile a Hang the DJ, přičemž až poslední jmenovaná mě svým námětem dokázala vytrhnout z letargie a dokonce mi vykouzlila úsměv na rtech. Partnerské vztahy řízené aplikací jsou nápad k nezaplacení! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

USS Callister na výbornou s excelentním nápadem na obelhání trpkého osudu. 10/10! Arkangel. Smutně přesvědčivý a trefný. 8/10. Crocodile. Správně morbidní a ťukající na divákovo nitro, zda by to na onom místě neudělal úplně stejně, přestože nezná větší ohavnosti. 8/10. Hang the DJ. Epizoda mě utvrdila v tom, že bych za jejího nastoleného režimu opravdu nechtěl žít a že bychom měli dělat vše proto, aby se tomu tak v oné budoucnosti nemuselo stát. 10/10. Metalhead. Odpočinkový díl, který nám ve finále nepřinesl ono poselství, které se po tolika expresivních epizodách samotného seriálu očekává. 4/10. Black Museum. Je samozřejmé, že ten největší plotwist musí přijít na samotný (doufám prozatimní) konec. 10/10! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (57)

  • Táto epizóda je čiernobiela, pretože najdôležitejšou „rasou“ na Zemi sú teraz v tomto postapokalyptickom scenári psy, ktoré majú byť farboslepé. Toto je však bežný omyl. Psy vidia farby, len ich vidia tlmene. (Arsenal83)

Reklama

Reklama