Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy diel, ktory sa tyka prehnanej starostlivosti o dieta. Od odkrytia hlavnej myslienky to vsak uz nema cim prekvapit, takze z mojej strany mierne sklamanie. Zaver bol presne taky ako som predpokladal, takze dnes to na plny pocet nie je. Skoda tej priamociarosti, chcelo to nejaky lepsi zvratik. Tento diel by som bral ako skolenie pre sucasne matky. ()

Reklama

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brooker tady pracuje s jedním z těch aktuálnějších témat čtvrté řady a tepe do přehnaně starostlivých a kontrolujících rodičů. Zápletku samozřejmě protáhne těmi nejhoršími možnými variantami, zároveň to ale díky několika scenáristickým kličkám nepřehání ve vyloženě groteskní dystopii, např. program s čipem není běžně rozšířený, ale je pouze ve fázi testování, takže v okolí ústřední dvojice matky a dcery jej nikdo další nevyužívá. O režii se tady postarala Jodie Foster a rozhodně se nemá za co stydět ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli epizoda nabízí zase docela pěkný myšlenkový experiment a nejméně jeden šokující moment, měl jsem pocit, že zde už tvůrcům trošku dochází nápady, jelikož vlastně jen zkombinovali prvky z předchozích dvou epizod The Entire History of You a White Christmas. Je fakt, že se sice jedná o jedny z nejlepších epizod seriálu (v případě White Christmas o tu úplně nejlepší), ale ve výsledku do sebe všechno nezapadlo až tak dokonale... 8/10 ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Když Marie (Rosemarie DeWitt) v čase 36:52 vchází do obchodu, má v pravé ruce tašku. V dalším záběru v obchodě ji už nemá. (DJMaroko)
  • Sekvencia na pláži v 26. minúte je priamou poctou úvodnej scéne filmu Čeľuste (1975). (Arsenal83)

Reklama

Reklama