Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nee, tohle mi prostě nesedlo. Bizarní kus á la Star Trek, který má fajn námět i atraktivní zpracování. O zvrácených lidských stránkách se tentokrát dozvíme prostřednictvím kapitána a jeho odvážné posádky, ovšem záhy pochopíme, že cosi shnilého je v téhle vesmírné lodi. Nebyl to můj šálek kávy (ostatně ani seriálu jsem nikdy nebyl fanoušek), navíc opět tvůrci nezvládli uhlídat délku. Emoce prakticky žádné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jesse Plemons mi už několikrát ukázal, že je současným největším talentem pro ztvárnění nejrůznějších sociopatů. Tvůrci nemohlo pro velitele flotily vybrat vhodnějšího kandidáta. Vůbec nebylo na škodu, že po delší době přišli tvůrci s odlehčenějším dílem, který byl nasáklý příjemným černým humorem. Celková myšlenka o uzavření lidí, kteří vás v reálném životě serou do svého virtuálního světa, kde jste Bohem, byla úžasná.Je trošku škoda, že si tvůrci vypomáhali řadu nesmyslů a blbostí a umožnili tak happy end namísto stupňujícího se pekla a teroru. První polovina díla byla výrazně lepší než ta druhá, což je škoda. Jste-li milovník Star Treku, tak se připravte na multi orgasmus. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda čtvrté série (a pro mě tentokrát jediná, která to tak tak dotáhla na pět hvězd). Super nápad, super záporák a perfektní hlášky, které mě v několika případech úplně odrovnaly. Temnou výpověď o zvrácených lidských stránkách Brooker v této epizodě kombinuje s humorem a odlehčeností takovým způsobem, že ani moc nevadí, že přísnou logiku tentokrát na děj nelze uplatňovat, a že pravidla zdejšího fikčního světa plavou na vodě a vypadá to, jako kdyby se vymýšlela za chodu. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jojo, delala jsem ve vyvojarske spolecnosti a s kamaradkou jsme se casto bavily na tema, ktery z tech tichych nemluvnych chlapcu by byl jednou schopny naklusat do firmy a celou ji vystrilet .... jakoze takovy ty magoři na první pohled, ti jsou v podstatě neškodní, horší je to s těmi, do kterých bychom to neřekli ani na ten desatý pohled :D ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)
  • Táto epizóda získala zo všetkých doterajších dielov najviac televíznych cien (7) a nominácií (21). (Arsenal83)

Reklama

Reklama