Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Z toho mrazí, nesmrtelný pobyt ve "Star Treku" - no často mám podobný sen, kdy hraju jakousi virtuální hru, která nejde vyhrát, nebo jen nesmírně těžko (taky nové Jumanji si hraje s podobnou, ne ale at tak pekelnou myšlenkou- dá se tam naopak umřít), je to sice trochu přitažené za vlasy- ale jen zatím, možná za 30let to bude normálka, každopádně padouch č.1 na mém seznamu padouchů, vlastně jsem nikdy neviděl nic tak nenápadně hororového (snad jen Ex Machinu), každopádně skvělá epizoda ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná lenost. Námět atraktivní a chytlavý (byť jde jen o rozpracovaný koncept z vánočního speciálu + slavné epizody Twilight Zone), ale nedotaženost profilace postav a zkratkovitost každé interakce opět potvrzují limitace Black Mirror. A zde je to tím patrnější, jaký kousek to bylo od toho, aby se opravdu podařilo udělat sytý a propracovaný děj, který nespoléhá jen na svůj námět, ale i emocionální katarzi. Udělat o pár tahů víc, věnovat například protagonistovi víc rozmyslu... škoda mluvit 70 % ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda čtvrté série (a pro mě tentokrát jediná, která to tak tak dotáhla na pět hvězd). Super nápad, super záporák a perfektní hlášky, které mě v několika případech úplně odrovnaly. Temnou výpověď o zvrácených lidských stránkách Brooker v této epizodě kombinuje s humorem a odlehčeností takovým způsobem, že ani moc nevadí, že přísnou logiku tentokrát na děj nelze uplatňovat, a že pravidla zdejšího fikčního světa plavou na vodě a vypadá to, jako kdyby se vymýšlela za chodu. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zasraný dobrý konce fakt! A tak dobře to začalo. Prostě představa, že vytvoříte hru, do který zavřete kopie všech lidí v práci, co vás serou a pak je budete klidně dalších 30 let spokojeně terorizovat je lákavá jako prase, a kdybych uměla programovat jako tady týpek, udělala bych to samý. Ale bejt zavřenej na jedný lodi a jenom poslouchat příkazy druhýho vzkříšení Dartha Vadera, to by nasralo i jedničky a nuly, takže vzpoura je jistá. Bohužel se vzpoura podaří a týpci se dostanou pryč, což mě neuvěřitelně nasralo, jako většina dobrejch konců, hlavně u tohohle seriálu, kterej si na tom vůbec nezakládal. Navíc způsob jakej se k tomu útěku dostali - no každej by si všimnul, že se děje něco divnýho, když holka, co byla ještě včera nasraná i posraná se najednou promění v nadrženou samici. Ale jináč kapitán fakt dobře zahranej, tenhle cápek se hodí na psychouše. Hodnocení: 6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robert Daly je spoluzakladateľom a hlavným programátorom multiplayer online hry, ktorá ovláda herný priemysel a vytvoril ju na základe svojho obľúbeného seriálu. Posádka lode USS Callister ho však inšpirovala ešte k niečomu. Vytvoril si vlastnú offline verziu hry, kam sa mu vďaka DNA svojich kolegov podarilo dostať všetkých, ktorých nemá rád...Taká milá paródia na Star Trek, tentokrát bez kontroverzného odkazu iba s vystretým varovným prstom smerom k budúcnosti herného priemyslu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)
  • Táto epizóda získala zo všetkých doterajších dielov najviac televíznych cien (7) a nominácií (21). (Arsenal83)

Reklama

Reklama