Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prijemna predvidatelna futuro-vztahovka s fajn hercami (tusim typek hral John-a v Peaky Blinders). Mierny nadpriemer. 3ojhviezdie by bolo asi malo. 65% Myslim, ze mnohi by uvitali takuto "app-ku". SPOILER: Sranda bola, ze cely film bol simulacia a teda cele tie emocie sa ani neudiali a ani neboli skutocne. Boh-vie aka bola jej vypoctova sila ci to cele netrvalo par sekund :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá, ale předvidatelná hříčka, ve které vlastně systém simuluje to, čím si všichni ve vztazích procházíme. Každý partner, každá minuta s ním, nás zásobují zkušenostmi. Podle nich tříbíme své preference i postoje, ale nakonec musíme stejně přijmout fakt...že se musíme přizpůsobit i my. Někdy to uvědomění, že vlastně nehledáme někoho konkrétního, ale že jde spíš o to, najít v sobě manuál pro soužití, zabere moc času. Takže odháníme i ty, na které  jen nejsme připraveni. Proto by byl takový systém, úžasně přínosný. Ušetřil by mnoho bolesti a udělal z rozvodových právníků nezaměstnané. Ale bez osobního prožitku, zkušenost nezískáte a to je důvod, proč taková aplikace nemůže fungovat. I když jsou postavy sympatické a celé je to líbivé, je tato epizoda obsahově míň kvalitní, než ta předchozí, studená. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup kvality scénářů ve čtvrté řadě je pro mě nepochopitelný. Minulé sezóny stály na silných konceptech, které sice nebyly moc zajímavě rozvedené, ale jejich atraktivita tu epizodu většinou utáhla - čtvrtá série je najednou plná banálních a průhledných storek. Tady jsem furt čekal, kdy přijde nějaká zatáčka, která to vyvede z té nekonečné rovinky - a ono ne. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jedna z nejluxusnějších epizod tohoto seriálu. Dokonce jsem ji odpustil, že jako jedna (snad ze tří celkem) končí velice příjemným happyendem. Mám pocit, že se zde vydařilo úplně všechno. Od sympatického obsazení, přes naprosto geniální nápad, až po velice příjemný humor. Závěr mě naprosto připravil o jakákoli slova a jen jsem s úžasem zíral. Takovou aplikaci bych se teda nechal rozhodně líbit, i když by si 1000 mých virtuálních otisků prošlo kybernetickým vztahovým peklem. Jen když si na tento díl vzpomenu, tak mám husí kůži. Božský díl. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený díl od začátku, to člověku hlava nebere a myslí na to, jak je toto možné. Opět cílí na technologie a také dnešní vztahovou praxi, resp. by se asi dalo aplikovat na více oblastí. Samozřejmě jako často v rámci Černého zrcadla dovedeno do extrému. Každopádně až do konce jsem netušil, o co jde, což je fajn. Závěr tak příjemně překvapivý. Howgh! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama