Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (106)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brooker vykradl můj guilty pleasure film Stopky lásky! :-O Také si půjčil něco z Hodíme se k sobě, drahoušku?, Matrixu a Věčného svitu neposkvrněné mysli. V mých očích hodně neoriginální příběh tedy nemohu hodnotit nijak vysoko, i když nezaujatě proti němu nic moc nemám. Znepokojivý je jen trochu, jinak spíš taková melodramatická selanka na odlehčení. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guilty pleasure. Tak aspoň já tohle normálně žiju   Akorát… tak nějak analogově. Občas počítám, někdy to jsou prakticky hodiny. Čekám, kdy to přijde. Někdy nepočítám… nechci si to kazit… ale pořád rekalibrace, úprava systému. Všechno manuálně. Jen mi je líto... jestli se to dá za jeden život stihnout. Dostatek simulací. No dobře, není to tak dobrý jako San Junipero. Ale tak někdy můžeme mít i milý a hodný díly… Guilty pleasure. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizoda, i Hang the DJ dávám tři a půl hvězdičky. Tentokrát se ale klaním ke čtyřem, protože i přes to, že se jednalo o další romantickou slaďárnu, celá epizoda mě bavila od začátku až do konce. Sice mě mrzí, že už to není ten Black Mirror, co byl ve druhé a třetí řadě, ale pořád to má aspoň zajímavé náměty. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím že řada z nás, kdo mají nějakou zkušenost z delšího období seznamování plného omylů, by nějakou řídící aplikaci ráda uvítala. Aspoň na chvíli. Scenárista Brooker to s námi má těžké. Chceme po něm vše, aby tam byl orginální nápad a potom ještě nějaký zvrat atd. Jenomže u většiny zápletek těch možností není až tolik, a pak si zoufáme, když jsme pointu uhádli dopředu. Je to milé vztahové drama, které mě nenudilo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se zdá, že po ohlasech na třetí sérii, kdy bylo téměř unisono velebeno San Junipero (k čemuž jsem se rád přidal), se Charlie Brooker rozhodl, že optimisticky laděná epizoda musí být i v sezóně čtvrté. Proti tomu rámcově nic nemám, ale proti San Juniperu je Hang the DJ o třídu slabším příspěvkem. Nápad relativně fajn, ale celé je to spíš taková lehká zábava, než že by to člověkem jakkoli emočně pohnulo. Závěrečné rozuzlení příjemné, ale pro mě osobně nepřekvapující. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama