Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

7duster 

všechny recenze uživatele

další Rob Schneider? ne, děkuji - říkal jsem si na začátku, pak jsem ale byl "donucen" tento film shlédnout a musím uznat, že jsem se výborně bavil - vezmu-li v potaz, že se jednalo o film se stokrát (ne-li více) provařeným klišé, předvídatelným koncem, několika "fekál-blicími" scénami atd. pár frků se vážně vydařilo a jako film na "jeden večer" to svůj účel dokonale splnilo ..... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hej těžká slabota. Jediná věc, které jsem se vážně zasmál, bylo to háro Davida Spadea (vážně zasmál - to je blbost smát se vážně, myslel sem jako upřímně). Ani Rob Schneider to nijak nezachránil. Nejen, že to byla tragédie po dějové stránce, ale ani ty další postavy nebyly nijak vtipný (šťourání v nose, dělání ze sebe debily a nechuťáky, americké šikanovací móresy, to není vtipný). Co musím vyjimečně pochválit, je českej název, kterej má jakž takž nápad... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři dospělí idioti hrají s dětmi baseball a já se tomu mám smát. Tomu rozumím, ale moc mi to nejde. Těch skutečně zábavných fórků je tady totiž strašně málo, víc je těch slabších, pak nějaké neškodné a na fekál taky došlo. Nejhorší na tom ovšem je, že obvykle rád přihazuju nějakou tu hvězdu, když někoho napadne natočit cokoli o zpocených postavách pobíhajících v dresech na hřišti, ale v tomto případě na to nemám odvahu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama