Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dennis Dugan je jen o něco lepší režisér Sandlerovek než Frank Coraci. V Jelitech se navíc neobjevuje ani Sandler a hlavní roli tedy dostává ten slabší z komediální dvojice (Sandler/Schneider). Výsledek ale určitě nijak zásadně neovlivnil, protože scénář je "prošpikován" často neuvěřitelnými nejapnostmi a trapárnami. Jediná scéna, která mě zaručeně pobaví je panický strach Howieho ze slunce. 35% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné a asi najznesiteľnejší film Roba Schneidera, aký som videl. Hviezdou filmu je jednoznačne Jon Heder v jeho klasickej role prispatého dementa. Bohužiaľ ide iba o klasickú sandlerovsko-schneiderovskú komédiu s pár nechutnými vtipmi (a musím uznať celkom prekvapivými dvoma zvratmi). Dávam prednosť Frat Packu, Apatowovi a ich fuckovačkám. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ztřeštěná komedie, která dokonale odpovídá dosavadní Schneiderově kariéře a jaké jsem se obával. Na jednu stranu se jí nedá upřít docela příjemná a pohodová atmosféra a několik momentů, u kterých jsem se musel chtě nechtě hlasitě zasmát. Hlavně postava Jona Lovitze a jeho image zarputilého fanouška Star Wars jsou vynikajícím zpestřením. Ale bohužel záplavu poměrně vydařených a zábavných baseballových sekvencí narušuje až moc trapných a nechutných vtípků, které již klasicky zdobí většinu Duganových filmů. Potenciál nulový, konečný výsledek těsně pod průměrem. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama