Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Happy naivní comedy ze sklepa Adama Sandlera o klucích, které si vždycky na těláku vybírali do týmů jako poslední loosery/nerdy...no divíte se, já ne. Taky sem byl jeden z nich. Od těch dob narozdíl od filmu se nic moc nezměnilo, nikdy sem nic pořádnýho nevyhrál a ani tenhle film mě kdovíproč nerozesmál. :D  40% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sám seba sa po takýchto filmoch pýtam, čo ma donútilo si ho vôbec zapnúť a vydržať až do konca. Pri tomto mi zostáva spomenúť len pár faktov, ktoré robili film ako-tak pozerateľným. Sú to tie lacné vtipy a gagy, ale keď vynecháme tie úchylné a nechutné, ostáva ich naozaj len pár a potom jedna, dve potrhlé postavy, na ktorých sa dá pousmiať. Inak je to slabá úbožina. 35%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Už podľa toho obsadenia (Scheider, Heder) sa dá očakávať, že asi nepôjde o "inteligentný" humor. Ja za prdenie, graganie, grcanie, hádzanie vecí do hlavy viac ako 2 hviezdičky ja nedám (i keď zas nebudem klamať, že som sa sem-tam nezasmial) ............ Inak, vyzerá to tak, že Heder bude už do smrti hrať iba dementov. Ale ten chalan má na viac........... ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (65 bodov zo 100) Klasická americká komedia na sobotnajsie predpoludnie! Ako je to zvykom v takýchto filmoch, tak nejaky typkovia, cize mimo spolocnosti, ze outsideri sa stanu hrdinami. Samozrejme nesmie chybat americký happy end, nic nove len trochu iny obal ale jadro cele fimu je zname uz z tisicky predchadzajucich podobnych filmov. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama