Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To som len tak naslepo pozeral telku a začalo sa akurát toto. Najprv som myslel že to bude úplná chujovina a chystal som sa prepnúť na iný kanál, ale potom som zbadal Roba Schneidera a dal som tomu šancu. Schneidera síce veľké percento populácie nenávidí, ale ja som mal pre neho vždy tak nejak slabosť. No a bavil som sa aj teraz. Samozrejme že je to plné fekálneho humoru a už tradične si robí vtipy z postihnutých ľudí ( tu hlavne jačiaci agorafobik s hračkárskym mečom ). Prdenie do ksichtu, grcanie, prskanie, krútenie bradaviek, jedenie šušňov a podobné chuťovky. Celkovo riadne bláznive, uletené, dosť drsné a hlavne narvané vtipmi, ako napr. slopajúci chlap čo tvrdí že má 12 rokov a dokazuje to "rodným listom" na ktorom je jeho fotka a veľký zelenou pastelkou nakreslený nápis "mám 12 rokov" ( a rozhodca to uzná pretože je k nemu pribalená aj pekná bankovka ). Navyše hlášok ( riadne ostrých ) je tu plná riť. No - páčilo sa mi to. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná komedie z produkce Adama Sandlera, která vás pobaví svými třemi skvěle napsanými vtipy, ale zbytek je jen trapná snaha o legraci. Občas mi to přišlo jako opravdová blbost plná trapných a nezábavných vtipů. Na druhou stranu bylo hezké vidět Roba Schneidera v trochu vážnější roli než jak ho známe. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Happy naivní comedy ze sklepa Adama Sandlera o klucích, které si vždycky na těláku vybírali do týmů jako poslední loosery/nerdy...no divíte se, já ne. Taky sem byl jeden z nich. Od těch dob narozdíl od filmu se nic moc nezměnilo, nikdy sem nic pořádnýho nevyhrál a ani tenhle film mě kdovíproč nerozesmál. :D  40% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Patrí to do typu zbytočných amerických komédií, ktoré chcú svojou občasnou zábavou a trápnosťou pobaviť čo najviac ľudí. Nevravím, že som sa pár krát nezasmial, ale je to fakt dosť stupidné. Dejovo strašné, komediálne priemerné, herecky pod úroveň. Nepotešil ma ani Rob Schneider, ktorého mám ako komika veľmi rád. Tu ma jednoducho o ničom nepresvedčil, vie natočiť aj lepšie komédie. Je to len taká malá americká bezúčelná kravina. Pri zažmúrení obidvoch očí môžu byť aj 3*. 50% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama