Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 9

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (180)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná animovaná oddychovka, která je nadmíru dynamická a svižná, vedle toho pobaví, rozesměje, ale i dojme. Čápi již nenosí malá dítka, nýbrž začali podnikat v poštovních službách. Jenže jak už tomu bývá, tak bez nějaké omylu či zvratu by nebyl žádný příběh. Nejvíce mě pobavily scény z vlčí jeskyně a s vlky, kteří uměli ledasjakou formaci. Vedle toho musím ocenit nápad s "výrobou dětí". Zkrátka mile natočený film, který sice neohromí a nesrazí do kolen, ale hezky se na něj dívá a dobře se u něj člověk odreaguje. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Hravý animák, který nadchne svou nápaditostí, vtipem a povedenými akčními sekvencemi. Animace nepatří mezi úplnou špičku, ale na úrovni sérií jako Já, padouch či Doba ledová je. Film je v originále výtečně namluvený a takový čapí šéf v podání Kelseyho Grammera mi v paměti ještě nějaký ten pátek zůstane. Škoda nepřekvapivého děje, který je alespoň částečně vynahrazen agresivním tempem a krátkou stopáží, díky které mě snímek nepřestával bavit. Plus je zde spousta nahláškovaných sekvencí, které pobaví víc, jak leckterý jiný animák pro děti. 7.5/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zbytočné komentovať. Animák, ktorý sa dá pozrieť, ale nijako nevyjde z hraníc obyčajnosti a priemernosti. Najhoršia na tom bola postava toho trápneho holuba. To bolo tak zlé, že som dostával tik zakaždým, keď dostal priestor. Keď sa film snaží nasilu upútať a byť vtipný, môže z toho vyjsť len trápnosť. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama