Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 5

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (180)

Emjecko 

všechny recenze uživatele

Čapí road trip, který ocení především děti (malé), páry v očekávání dítěte, páry majíci dítě, páry chtějící dítě, páry myslící na dítě... Ale co když zrovna do žádné z nabízených kategorií nezapadáte? V tom případě asi nebudete tolik nadšení, ale ani vyloženě smutní. Dejte tomu šanci a uvidíte. Možná vás to nakonec příjemně překvapí a možná dostanete chuť i na nějaké dítě. Je jich tam opravdu hodně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko lepší a promyšlenější pohádku, ale bohužel příběh není dost poutavý a originální, aby mě zabavil po celou dobu filmu. Dějová linka vůbec negraduje, nic zásadního se tam neděje a kromě pár roztomilých chvilek a malinko vtipných okamžiků, tam není nic, co by vyloženě stálo za podívanou. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zapadnutý animák, ktorý v dobe uvedenia išiel úplne mimo môjho radaru, ale márny vôbec nie je. Určite je to film určený predovšetkým pre deti, ale svoje si tu nájdu aj dospelí (korporátna mašinéria doručovacích služieb). Hlavné postavy možno nie sú tak výrazné, no gagov je dostatok a nuda nehrozí, hoci skutočne pamätihodné boli len vlčie formácie. A to je jediná zásadná výhrada čo mám - tento film je poskladaný z overených súčiastok a správnym spôsobom, ale splýva s davom jemu podobných animákov. Čiže kvalitná rutina. 7-/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ne tolik působivé jako animáky od Pixaru, ale kde film ztrácí na příběhu a animaci, tam to dohání vtipem a situační komikou. Film je plný výborných vizuálních gagů a nejednou jsem se opravdu zasmál a to se mi moc často nestává. Jako komedie film funguje více než dobře a dětí pobaví vizuál plný všemožných zvířat. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Prelietavá demoverzia Hotel Transylvania prevažne so slabšie našľahaným dejovým súkolím, ale stále v pohode zábavným poňatým, ktorému sa nevyhýbajú účinné vtipy a iné, vysoko úsmevné, vsuvky. Všetky pochvalné prvky striedajú menej záživné pasáže. Cítiť z nich pachuť tlaku na pílu a absolútne nulové účinky v diváckych očakávaniach. V širokospektrálnom ponímaní za rok 2016 sú Storks v animovanom priemysle tá lepšie odprezentovaná strana mince. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama