Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Typická jednoduchá sandlerovka. Děj filmu odhadnete během prvních deseti minut, ale originální nápad nabízí dost komických situací aby jste se celou dobu bavili. Film sráží jen pár pubertálních vtípků a samozřejmě moralitka v poslední třetině (ale co by jste jiného taky od tohoto žánru čekali, že). Pochvalu si jednoznačně zaslouží maskéři, stárnutí postav zvládli na výbornou. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rodina na prvním místě. Abyste došli k tomuto zásadnímu rozhodnutí, tak musíte protrpět zhruba sto minut s tímto "komediálním" skvostem. Námět sice jistý komediální potenciál má, to by ho však nesměli do rukou dostat Coraci se Sandlerem. Klik je v první půli klasická rodinná komedie, akorát že bez vtipu. O ty se sice tvůrci tu a tam snaží, ale fekální rádoby-humor typu prdění do tváře Davida Hasselhoffa lze těžko považovat za něco vtipného. V druhé půlce tuto notu sice snímek opustí, zato nasadí další těžký kalibr - cestu za poznáním těch pravých životních hodnot. Navíc s poněkud směšným pokusem o citovou stránku věci. Klik mohla být docela dobrá tuctová komedie ve stylu Božského Bruce... Kdyby byla kratší, bez nefunkčních citově vyděračských scén a hlavně kdyby v ní byl nějaký humor. Je to dokonce horší než klasicky buranské sandlerovky. Proč? Jelikož tohle si hraje na něco víc. Nebýt Sundance, tak jdu s hodnocením ještě níže. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • V závěru filmu se ve scéně na hřbitově objevují na náhrobcích jména některých tvůrců filmu. (Ruuzha)
  • Trik s mincou, ktorý Henry Winkler (Ted Newman) predvádza vo filme, dokáže urobiť aj v skutočnosti a veľmi často týmto spôsobom počas verejných vystúpení zabáva deti. (m.a.t.o.)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama