Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadná americká komédia s nádychom sci-fi fantasy. Variácie na cestovanie v čase mám rád, takže tento film mi prišiel celkom vhod. Využíva túto tému jednoducho a s humorom. Adam Sandler v hlavnej úlohe odviedol taktiež dobrý výkon, čo možno tvrdiť i o ďalších hercoch, vrátane Davida Hasselhoffa. Nie je to však komédia pri ktorej sa budete zadúšať smiechom, ale je to podarený príjemný film. *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butterfly Effect s dálkovým ovladačem.. Ze začátku jsem se těšil z maličkostí, jako třeba, že je Hasselhoff střízlivý (kdyby ne, tak natáčení scény prdění do ksichtu, pokud by to vzal Sandler opravdu profesionálně, mohlo skončit ošklivými popáleninami), či že Schneiderův "šejk štěk" neobsahoval kroucení bradavek a zařezávání spodků, až jsem se dopracoval do poslední třetiny, která překvapila twistem na vážnější, řekl bych až dramatickou, rovinu. Všem asi bylo jasné, že krizovým vývojem poučený Sandler se ve finále vrhne s kladivem a hřebíky v ruce na stromový domek svých dětí, přesto ten lehce moralizující závěr o určení si životních priorit potěšil a možná i mnohé inspiroval k zvolnění životního tempa, kde možnost využití tlačítka REWIND jaksi neexistuje. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No, keď niekto príde s podobne prevratným nápadom, hlavne v podobných žánroch a nebojí sa experimentovať, prečo nie, len aby to nedopadlo ako (ne)slávny Bruce a Evan. A presne také zlé tušáky som mal z tohoto. Komicky poňatá variácia na môj top The Butterfly Effect? Áno. Našťastie to všetko zachránilo práve to nenápadné zdramatizovanie ku koncu a dojalo. Asi preto musím na hodnotení pridať. Naozaj sa mi to páčilo a aj celé zvládnutie zahrávania si s časom a priestorom naozaj oceňujem. Svoje plusy nesú však aj dosadené esá, okrem menovaných ja vyzdvihujem práve Ha-Ha-Hasselhoffa. 75%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

První část do chvíle, než se Sandlerovi začne posrávat život je fakt hodně vtipná, jenže hned potom vtipy zmizej a začne to bejt docela nudný a zkrachovalý. Ale v celku mám z této komedie příjemný pocit a Hasselhoff je prostě komediální bůh. Christopher Walken taky neuvěřitelně válí a Sandler jede svůj standart. Třešnička na dortu je Kate Beckinsale, které to v "Clicku" sluší nejvíc v celé její dosavadní kariéře. 70% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Susedmi Newmanovcov sú O'Doylesovci. Toto je odkaz na ďalší film Adama Sandlera (Michael) Billy Madison (1995). (Arsenal83)
  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)
  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama