Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (211)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, tak musím hodnotit pouze jednou jedinou hvězdičkou. Žádné hlášky, žádné gagy, žádný humor. Takže zbyly jen příšerně blbé kecy hlavních protagonistů. Btw. absolutně všechny charatery mi přišly úžasně stupidní. To mě mrzí, pač mám Willa Ferrella rád, ale tady teda šlápnul sakra vedle!!! Nepovedený film, který měl rozhodně na víc... ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Po mimořádně ujetém a na první pohled i celkem šokantně nevkusném Zprávaři, by se i mohlo zdát, že Ferrellovi svědčí skutečně jen malé vedlejší roličky, které svou mimořádnou extravagancí zazdí celý film, opak je ale pravdou. Oproti ujetým vtipům téměř až prcičkovského charakteru, jichž byl Zprávař plný, Ricky Bobby oplývá množstvím vynikajících nápadů a současně výborně Ferrellovi sekundují i herci ve vedlejších rolích - John C Reilly a Michael Clark Duncan především. S obezřetností spojenou s očekáváním tohohle kousku, velmi příjemné překvapení... ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia( Ferrell je vždy zárukou úspechu) a "Borat" tiež zapadol do tohto typu "ujetej" komédie. Hlášky s baby Jesusom ma dostali totálne do kolien, alebo keď si Ricky zapichne nôž do nohy, keď si myslí, že je ochrnutý- geniálne. Lucius Washington: "You're not gonna live forever." Ricky Bobby: "No one lives forever, no one. But with advances in modern science and my high level income, it's not crazy to think I can live to be 245, maybe 300. Heck, I just read in the newspaper that they put a pig heart in some guy from Russia. Do you know what that means?" Lucius Washington: "No, I don't know what that means. I guess longer life." Ricky Bobby: "No, he didn't live. It's just exciting that we're trying things like that." ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Velmi do pohody odreágovačka. Nečekejte nic extra, naprosto se uvolněte, a film si budete užívat. Vtípky zde jsou, a ne jednou se člověk zasměje. Bohužel zde jsou i nudnější scény, ale na odreágovaní to stačí. Za mě dávám hodnocení na slušné tři hvězdičky s tím, že nevylučuju projekci v budoucnu a třeba i zvýšení hodnocení. Když chcete bejt závodní řidič, tak je hlavní neposlouchat nuly, jako je vaše učitelka. Chce, abyste postupovali pomalu, a to je chyba, protože pomalej jen šolíchá, a ten rychlej si zapíchá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když nejsi první, jsi poslední. Scény s pumou. A jako neskutečný bonus dvojice povedených ratolestí Rickyho s neskutečnou vyřídilkou. Takhle mluví se svým otcem: -"Držte tady huby! Snažím se spát! Jednoho z vás kreténů čeká rána do huby! -"Přestaňte na mě řvát. Vám je 7." S babičkou: -"Soráč, babi, ale máš svinskou smůlu. Pravidla tvoříme my, ne ty." A nakonec s dědou: -"Běž si oholit koule ty hnusnej starej prďolo! Za kolik tu trávu prodáváš, dědulo?" ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • V minidokumentu o Jeanu Girardovi můžete slyšet, že jeho přítel trénuje psy pojmenované „Brigitta“, „Marta“ a „nacistický přítel Rolfe“, což jsou jména postav z muzikálu Za zvuků hudby. (Matty)
  • Will Ferrell nabídl roli ve filmu Stevu Carellovi, ten však musel odmítnout kvůli nabitému rozvrhu. (HellFire)

Reklama

Reklama