Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bublající zažívací a vylučovací trakt? Ano! Zásahy genitálií všemožnými předměty? Ano! Americký fotbal s údery do genitálií? Ano! Lascivní obsese ňadry? Ano! Zastrkávání předmětů denní potřeby do análního otvoru? Ano! Rob Schneider? Jistěže ano! Bratři Wayansové zatím točili o ženách, o dětech a k zdárnému završení trilogie jim tak nyní už jen chybí vzít si na paškál vetché starce. Takový domov důchodců totiž může být další nádhernou živnou půdou pro všechny ty ricinovým olejem vyvolané vylučování, rány do scvrklých stařeckých mužství a Roba v roli gerontofilní rehabilitační sestry.. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Pár herců ze scary Movie v dalším filmu... A DLE MĚ úspěšného filmu (asi fakt neřeším že byl filmu herci atd vyznamenání zlatou malinou) mě film pobavil téměř od začátku do konce, některé dialogy byli fakt super a ono i monolog občas "pidihajzlíka" stal za to 😆 Film mám rád, sem tam se rád podívám znova 🤗 Jasný jsou asi části co trošku pokulhávají, ale to nevadí (já osobně mám nejraději když jsou všichni a komunikuji a je tam víc lidí nu)... Děda super postava, občas fakt zabiják hlavně jeho pohledy občas stačí víc než kdyby cokoliv řekl 😆🤗 No nebudu dál to nějak natahovat, film mám fakt rád takže by bylo plno věcí co bych říkal... Možná trochu teď budu hodnotit zaujatě takže asi tentokrát na mě hodnocení asi úplně nedat, ale já prostě musím..... 5 hvězd 100% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice opravdu nemusím, ale už se tak nějak stalo, že jsem se připletl k jeho sledování. A co pro mě bylo překvapující - přežil jsem to a občas se i bavil. Humor téhle komedie nepatří zrovna k tomu nejinteligentnějšímu (však také zhruba každých pět minut někdo dostane něčím do koulí), ale objevily se zde i dobré momenty, u kterých jsem se chtě nechtě musel smát. Dávám sice jen dvě hvězdičky, ale pro tento druh filmu je to ode mě velice kladné hodnocení. Já se u toho bavil. Stydím se za sebe. Občas si asi člověk musí trochu vypláchnout hlavu podobnou hovadinou... ()

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrům Wayansovým už asi přišlo vydávání se za sexy blondýny málo hardcore, takže teď se jeden z nich infitruje mezi nic netušící (!!!!!!!!!!!!) černošský pár coby opuštěné nemluvně. Hahaha. Cítíte v tom ten komediální potenciál? Ne? Přesně tak, žádný tam není. To znamená, že je třeba předvést nějaký ten fekální humor, aby se fanoušci těchhle hovadin měli vůbec čemu zasmát. Já dávám sice odpad, ale myslím, že i zírání do odpadkového koše by bylo méně nechutné a více zábavné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)

Reklama

Reklama