Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno