Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Tak Kinobox je rozhodně zajímavý týdeník zvláště pro ty diváky, kteří chodí do kina jednou za čas na nějakou extra premiéru. Samozřejmě nepřekoná éru (?) Holý & Kohout, ale přesto přináší základní události ve filmovém průmyslu. Nějaké reportáže jsou však zajímavé jako dvouhodinovka makromolekularní fyziky. Když už reportáže, tak celkem ujdou "minutky z festivalů". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno