Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kinobox se postupem času propadl ze skvělého pořadu do bahna podprůměru. Čtvrtíček se sice opět snaží udělat z něj především zábavu, ale absolutně se mu to nedaří. Nezapomínejme ani na minimální informační hodnotu. A Vachler by měl začíst jíst maso nebo alespoň nedávat na jevo svůj podivný smysl pro humor. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama