Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama