Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Ashley má v životě neuvěřitelné štěstí, díky kterému proplouvá svým úspěšným bavlnkovým životem. Ona své štěstí vytrvale zlehčuje a dokonce pravidelné výhry ze stíracích losů považuje za své umění. Smolař Jack oproti tomu o svou zářivou budoucnost vytrvale bojuje, ale nestačí přitom uhýbat dobře mířeným ranám osudu. Tyto dva exempláře z opačných koutů štěstí si občas vymění role, někdy si trochu filozoficky zamudrují, ale to je v podstatě vše, co tento snímek nabízí. O příjemně stráveném čase u obrazovky se rozhodně nedá hovořit. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice nepřichází s ničím originálním a užasným, proč by se o ní mluvilo ještě za několik let. Ale to vám při sledovaní nemusí vadit, zvlášť když se máte na co dívat (třeba Lindsay Lohan) a film vám nabídne všechno co od romantické komedie očekáváte. Prostě takový kvalitní průměr. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Možná bych mohl dát i 3 hvězdy, ale zasmál jsem se za celý film opravdu jen párkrát a to mi moc nestačí. Nejsem zrovna fanoušek Lindsay Lohan a tahle její role mi sedla snad ještě míň než ona sama. Navíc samotná myšlenka snímku je taková nesmyslná a děj je jako podle šablony. Jsou o hodně lepší komedie, než je tahle, tak myslím, že zde tak trochu ztrácíte čas. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan ma zaujala už v snímku "Freaky Friday". Dokázala tam skvele sekundovať skúsenej Jamie Lee Curtis. Matka s dcérou, ktorým sa prihodilo jedného dňa to, že sa ráno prebudili v tele toho druhého. Vo filme "Len trošku šťastia" ide o niečo podobné. Tento krát sa budú na Lindsay lepiť neúspechy, trapasy a nepríjemné situácie, po tom čo neuvážene pobozká snáď najväčšieho smoliara v New Yorku. Lokácie tohto amerického mesta, štedrá produkcia, prijateľná réžia a sympatickí herci robia z tohto diela pohodovú teenagerskú romantickú komédiu. Môžem povedať, že som pri tomto titule strávil celkom príjemný večer. A to už pekných pár rokov nie som teenager. *** ()

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Jen trošku štěstí je rádoby vtipná komedie, která splaskne jako nafukovací balonek, jen co začne. Příběh o looserovi v konfrontaci s holkou, která má štěstí na rozdávání. Jejich osudy se však prohodí, tak aby se vše zas mohlo vrátit do normálu. Klišé a doslova trapný až infantilní vtip provází celý film po celou dobu, přičemž pekelně nudí. Snad vše je zde špatně od plochých charakterových postav, stupidních dialogů až po celkově trapný námět. Ve výsledku se pak jedná o teenagerskou koninu v čele s Lindsay Lohan, které je lepší se vyhnout. Pouze soundtrack za něco stál. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)

Reklama

Reklama