Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

freddy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice zajímavá komedie, která kupodivu dokáže i docela pobavit a především nenudit. Od filmu s Lindsay Lohan v hlavní roli se dá čekat opravdu leccos. A jelikož vůči hercům dopředu nemám žádné předsudky (i když filmům s některými konkrétními herci se záměrně vyhýbám), tak jsem k tomuhle filmu přistupoval, jako by tam nehrál nikdo známý a soustředil jsem se jen na film. A film mě kupodivu vůbec nezklamal. Námět je dost zajímavý, a i když je dopředu jasné, že film bude plný klišé a už na začátku se dá odhadnout, jak celý příběh dopadne, i přesto je to film nápaditý, vtipný, zajímavý a rozhodně nenudí. Naopak to všechno docela rychle uteče. Každopádně ale přece jen mě docela zklamalo, že když dokážu na začátku odhadnout, jak to skončí, tak je něco špatně. Já totiž téměř nikdy nedokážu odhadnout vývoj a konec filmu, ale tady se mi to povedlo hned na začátku, a to ten film v mých očích trochu sráží. Opravdu nebýt toho, že jsem to dokázal odhadnout, dal bych čtyři hvězdičky a film označil za nadprůměrný. Ale s tímto faktem mám bohužel problém, a tak film hodnotím jen jako lehký nadprůměr, prostě jako zajímavou svižnou komedii, která zaujme, ale která bohužel nepředstihuje co do kvality většinu jiných průměrných komedií. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Člověk nemůže od podobných filmů čekat dechberoucí podívanou... Což lidi myslím už ví... Co ale čekají, aspoň tedy já, je snímek, u kterého se nenudí a i je pobaví... Sem tam nějakému "klišé" a trochu na hlavu padlému scénaři se podobné snímky už asi neubrání, nebo ani nechtějí... Nicméně když je to natočeno seriózně a ne moc přehnaně, tak se na to, jako v tomto případě, dá dobře dívat... Co se týká tohoto snímku Jen trošku štěstí, tak je natočen a zahrán příjemně, zbytečně nepřehráván a konec taktéž není tak stupidní, jako u ostatních filmů... Osobně jsem se snímkem strávil příjemnou hodinku a půl... 3+++ ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tu dvoutisícovkovou komedii typu, že má pouze originální nápad. Ze začátku je to vtipné, ale postupem stopáže to vtipné být přestane a je to spíše trochu už trapné. Před zhlédnutím jsem tu četl komentář, že bylo vtipnější, když Lindsay Lohan byla klikařka než smolařka a dost jsem se tomu názoru divil. Po zhlédnutí to musím jen potvrdit, podle mě měli prohodit role, bylo by to možná tak lepší. Vyhodnocení: Na jedno zhlédnutí to ale jde ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Takže pri zdôvodňovaní tak nízkeho hodnotenia sa budem snažiť neinsultovať nijakú vekovú skupinu ani pohlavie. Zo začiatku som ešte tomuto filmu pripisoval nádej, že sa veci vyvinú tím správnejším smerom a neskončím zase pri pozeraní "hereckého koncertu" Lindsey. Jednoducho pre mňa osobne len veľmi málo stráviteľný humor, ktorý kedže je založený na tom istom základe počas celého filmu, stáva sa pomaličky viac otravným a nudným ako humorným. Romantika sa tomuto filmu vyhýba na tisíce míľ a zostáva len klasický model happyendu s kmitajúcou krivkou šťastia a lásky presne podľa očakávaní mojích najhorších predpovedí, kde každý bozk, každý dotyk je len prvoplánovým a kŕčovitým vyjadrením samotného neherectva Lindsey. 1,5* pretože viem, že som často až príliš kritický k podobným filmom možno až neprávom a opačným smerom vykláňam misky váh pri Juhokórejských romantických komédiach ale proste vyprahnutosť nápadov a úpadok je v prípade tomuto podobných filmov na môj vkus až priveľký aby som cítil akýkoľvek súcit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 7/10/// +Chris Pine, Lindsay Lohan, Mekenzie Vega, z části námět -Lindsay už není co bývala (ale možná je víc na vině scénář), český dabing, hodně to sráží hudba (hudební kapela)/// Zřejmě ideální námět na romantickou komedii, ale mám nějak pocit, že už jsem z toho vyrostl. V něčem je to dobré a občas scénky pobaví, ale taky mi to přijde přehnané. Je to celé tak někde na půl cesty. Pobaví to, je to nenáročné, ale taky to není stoprocentní filmový zážitek a to se přiznám, že jsem si tento film dlouho šetřil./// Celkem 62%/// ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama