Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Chabé pokračování, které působí spíše jako prachsprostý parazit na dřívějším díle téhož názvu. Naprosto tomu chybí atmosféra jedničky, příběh je nudnější a zároveň scénaristicky méně kontinuální a promyšlený, zatímco logické díry jsou tu mnohem nápadnější a otravnější, včetně občasného zcestného jednání hlavní postavy. Ať už se Vám první díl líbil nebo ne, dvojka za pozornost nestojí. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tedy muselo být nutně natočeno pokračování výborného Osudového doteku, tak mám pocit, že takové si ani nezasloužilo. Jiní herci, jiný režisér, jiný scenárista a tedy i jiný film. A tedy velmi špatný film. Bez invence, bez možnosti identifikovat se s postavami. A tedy tím pádem s minimem prožitku. Tohle pokračování je katastrofa. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce přibylo přímočarosti, naopak ale zesílila dějová vysušenost. Logické lapsusy v samotném časoprostorovém cestování nevadí, ale vracet se do minulosti kvůli špatně udělané zakázce v práci je vážně na hlavu. Přesto některé vizuální bonbónky opravdu zachutnají (deformace prostoru) a pro režiséra druhého Mortal Kombatu je to několik mílových skoků vpřed. A Eric Lively má rozhodně lepší charisma než Ashton Kutcher, takže celkově 2 a ½. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Erica Durance, trošku mi to připomělo Nezvratný osud -o dost slabší triky, nevýrazná hudba/// No budu přísnej. Oproti jedničce je to ve všem tak o polovičku slabší. Sice chválím námět, ten je velice zajímavý. Ovšem určitě by si zasloužil lepší zpracování. A fakt, že hlavní hrdina se přenese do minulosti tím, že se zadívá na fotky, mi nepřipadá moc cool. Ale teď už s tím nic nenadělám./// Celkem 44%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Buď můžeš být skvělý byznysmen, nebo mít lásku svého života, ale všechno naráz nejde. Naprosto plochý a nudný příběh, jehož velká část je věnována softwarové firmě a jejímu snažení se klofnout bohatého klienta, a kde skoky v čase jsou později jen ve snaze zachránit nějaký deal. Logika zde dostává na zadek víc, než je zdrávo a postavy se chovají jako pitomé a zvraty jsou jen pro zvraty, bez hlubšího opodstatnění.Nezáživné a nezajímavé postavy, zcela zbytečné scény souloží jen v podprsenkách a kalhotkách, všichni jsou mladí a cool, ale je zde ten varovně zdvižený prst - pozor pozor, děti, co si přejete, mohlo by se vám to splnit! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama