Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle přesně jeden z těch filmů, kde dvojka je lepší než předchozí díl. Lawrence v převleku Bábiny stále v dobré formě. A celkově to bylo vtipnější než jednička. Ještě do toho sexy Emily Procter, skvělá Chloe a k tomu ten pěkně napsaný konec. Tak jsem byl spokojen, ikdyž samozřejmě pořád mluvíme o americké komedii, kde se najde hodně blbostí. Ale pro mě příjemné překvapení. 65% ()

qwe123 odpad!

všechny recenze uživatele

Malcolm Turner, speciální agent FBI s povolením nosit sukni proklatě nízko, se vrací! Mysleli jste si, že Martin Lawrence už níž klesnout nemůže? Omyl! Milý černošský komik si po slušných Mizerech 2 musí opět zkazit reputaci a sequel k převlekové komedii je tou nejspolehlivější cestou. Podobně jako u Deuce Bigalowa 2 bychom se mohli dočkat tzv. prolomení doposud známého dna a ocitnout se v suterénu filmových chutí. Ale hezky popořadě... o čem to vlastně je? Děj vás asi nepřekvapí. Žena podezřelá z vraždy hledá chůvu pro svoje tři děti a tak opět přichází na scénu Malcolm v přestrojení za svojí tchýni, která disponuje vskutku vražednými parametry. Brzy zjistí, že děti o které se má starat jsou mimořádně schopnými smrtonosnými zbraněmi, ani on ale není bezmocný a ne vždy se chová jako milá, stará, těžkotonážní chůva. I když... ty kila navíc mu při honičkách za zločinci celkem překáží. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo moc. Jako ano, už není s kým srovnávat (nepodobnost s “bábinou” je úplně jedno), ale scény na pláži nebo v lázních byly vyložená kokotina, kdy si i film založený na “samo-domo-masce) musí pomáhat pomocí CGI. To už prostě překročilo můj práh tolerance. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Málokdy bývá dvojka lepší než jednička. Agent v sukni patří mezi ty výjimky. Už to totiž není ta trapná komedie s příšerně nevkusnými dialogy. Už je to zábavná crazy komedie, která sice do inteligentního scénáře má daleko, ale už se vám při sledování nechce zvracet. Naopak se bavíte a ještě obdivujete tu rajcovní 38letou milfku Emily Procter. [9208. hodnocení, 141. komentář, 45%] ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama