Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Boh existuje a na svoje ovečky nezanevrel. Prakticky dokonalý film so všetkým čo má dokonalý film mať. Sexy krvichtivé holky, akčné súboje, úžasný vizuál, nadupaný soundtrack, hlášky, úžasné postavy ... a Eric Roberts! Najcool akčný herec všetkých čias! To najlepšie s 80s comicsovej atmosféry s tým najlepším z high tech 00s v najlepšom akčnom filme nového tisícročia. I love Christina! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemně nenáročná zábava jako stvořená pro nedělní dopoledne. Mortal Kombat mě sice nikdy nebral, ale vyrůstal jsem na různých mlátičkách, takže tahle vysokooktanová akční řežba mě nenechala chladným. Hlavně asi díky nadhledu a skvělé práci režiséra a střihače, kteří nasekali tenhle nenudící hodinu a čtvrt dlouhý videoklip do rytmu agresivní elektronické muziky. P.S. Teď jsem zjistil, že Corey Yuen natočil vandammovské Karate Tiger 1! Film mého dětství!!! ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Britalntní a neuvěřitelně zábavný film od první do poslední vteřiny. Absolutně bezchybně načrtnutý videoherní svět, dokonalé charaktery, výborné prostředí a maximálně využitá příběhové linie. A to vše je ještě jako bonus zabaleno v neskutečně sexy hávu. Kdyby mi podobným způsobem zadaptovali Tekkena, vůbec bych se nezlobil. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Turnajovka nového tisíciletí - to jsem se vážně nasmál. Fakt nečekám od podobného stylu filmu nějaký děj, čekám jen dobře odvedené souboje, ale tady jsem zažíval, jak u soubojů, tak u děje pocit trapnosti, jaký jsem doposud zažil jen při sledování přiblblých teen komedií a při sledování filmů s Hulkem Hoganem. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama