Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak teda pokud jste si mysleli, že se tady z toho děcka (spratka ďábelskýho) posadím na zadek a při jeho uhrančivém pohledu a pár obrázcích zalezu strachy pod peřinu, tak . . . "a jestli ne, tak jsme zmýlili" - tak tady jste se opravdu zmýlili. Vlci jsou ohraní, vnuknutí myšlenek mě neba a už vůbec mě neba ti podprůměrný herci. Tohle byla tak akorát zase patlačka všeho možného bez jakékoli silnější myšlenky. Bohužel, ďábelské dítě nestačí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle zklamání, Omenu to nesahá ani po kotníky, jelikož celej příběh je výrazně slabšího ražení, chlapec,ač ho tady dost lidí vyzdvihuje, tak je spíš k smíchu, než že by byl uhrančivě děsivej, krom toho působí neskutečně přehnaně profi, kdy má neustále plno geniálních průpovídek, ale uvěřitelný jsou z toho tak dvě slova a cítit nějaký neznámý zlo z něj neni ani na třícentimetrovou vzdálenost. Ostatní postavy se zase chovaj trošku nelogicky a chaoticky a nechávaj asi až moc snadno a jednoduše vochcávat od chlapce. Je to bohužel nuda, kterou ale občas vylepší povedená, i když čekaná, lekačka a závěrečných dejme tomu 15 minut začínajících výborným chorálem nebo jak bych to nazval, víc ani ťuk. 2,5* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo koho tady vlastně unesl, aneb Přichází fakan!.. Pořád jsem v hlavě slyšel hlasy: „Nevypínej to! Dodívej se na tu hovadinu!“ a nakonec jsem těm svodům užvaněného Damiánka, co to umí s voskovkama a na povel má smečku černých psisek, bohužel podlehl.. I když pominu skutečnost, že tato parta únosců by si neporadila ani s tříměsíčním kojencem, je stejně Šepot neutralizován absencí thrillerové atmosféry a nevýraznými hereckými výkony (viz. J.Holloway, co se zasekl na jedné poloze (nasranost) a pokud má předvést nějakou jinou, je LOST). Sarah Wayne Callies jako herečka taky žádný zázrak, nicméně postoupila do užšího finále mé soukromé soutěže MISS Sexy čelo.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řady antikoncepčních snímků, ve stylu Orphan nebo podobně. Napětí se zde buduje po celou stopáž filmu a tvoří hodně solidní atmosféru. Hlavní, malý "hrdina" dokázal vyvolat pořádný strach a jeho pohled mě vážně děsil. Příběhově dobré, ikdyž ne originální, ale v rámci možností uspokojivé. Pointa hezky vysvětlena a neočekávaná. Za mě překvapení. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Průměr.. co víc dodat :) .. "Sawyer" má stále svůj sexy výraz a jeho snoubenka běhá v té zimě skoro nahá, aby tomu asi dodala nějakou vyšší hodnotu. z Počátku mě ten film zaujal právě tím ohraným žánrem, ale tady se to nepovedlo udělat nijak strašidelné (jak se tady píše, že jde o horor..) a už vůbeeec originální. Ale až to uvidíte, tak mi napište, jak jste na tom s koncem filmu :D protože, když někdo vidí budoucnost, tak nedostane na chvíli výpadek, aby to se to hodilo do scénáře filmu, ne ? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama