Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Místy mě tohle atmosférické a mysteriózní dílko dokonce připomínalo styl M. Nighta Shyamalana, ale jeho jméno opravdu nikde v titulkách uvedeno není. Losťácký drsňák Josh Holloway dokazuje, že se může v pohodě chytit i u filmu a potěšila mě i role „doktorky“ Sarah Wayne Callies. Vidět hrát bok po boku jedny z mých nejoblíbenějších seriálových postav - to opravdu potěší. Dokonce se mi Whisper líbil víc, než "původní“ Omen. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Průměr.. co víc dodat :) .. "Sawyer" má stále svůj sexy výraz a jeho snoubenka běhá v té zimě skoro nahá, aby tomu asi dodala nějakou vyšší hodnotu. z Počátku mě ten film zaujal právě tím ohraným žánrem, ale tady se to nepovedlo udělat nijak strašidelné (jak se tady píše, že jde o horor..) a už vůbeeec originální. Ale až to uvidíte, tak mi napište, jak jste na tom s koncem filmu :D protože, když někdo vidí budoucnost, tak nedostane na chvíli výpadek, aby to se to hodilo do scénáře filmu, ne ? ()

Reklama

SonG 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice The Omen, s kterým tento film srovnávají mnozí zde, takže hodnotím pouze jako divák tohoto filmu. zezačátku jsem se opravdu nudil. Kluk sice občas hodí nějaký ten kukuč, ale to je tak do první půl hodiny všechno. Potom je to sice lepší, ale že by mi běhal nějaký mráz po zádech, jak tu mnozí píší, top se říci nedalo. Jedíné co mne pobavilo a potěšilo, byli malůvky na zdi, ty měly něco do sebe. Josh Holloway je dobrý herec, ale co naplat když je scénář mdlý, a tak jsem se alespoň já těžko orientoval i v tom, co se vlastně děje. Koneckonců, po dodívání, jsem usoudil, že na jedno podívání to je, ale vícekrát už fakt ne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Banda recidivistov unesie osem ročného Davida. Je to adoptovaný syn z bohatej rodiny. Chcú sa prostredníctvom neho dostať ku peniazom. Od jeho matky požadujú nemalé výkupné. Spolu s obeťou únosu sa ukryjú v opustenom turistickom kempe uprostred mainských hôr. Tam začínajú pomaly prichádzať na to, že David nie je obyčajné dieťa. Je v ňom niečo temné, niečo zlé, niečo démonické. Uvedomia si, že spravili obrovskú chybu. Lenže už je neskoro. Uniesli totiž malého Satana. ** ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řady antikoncepčních snímků, ve stylu Orphan nebo podobně. Napětí se zde buduje po celou stopáž filmu a tvoří hodně solidní atmosféru. Hlavní, malý "hrdina" dokázal vyvolat pořádný strach a jeho pohled mě vážně děsil. Příběhově dobré, ikdyž ne originální, ale v rámci možností uspokojivé. Pointa hezky vysvětlena a neočekávaná. Za mě překvapení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama