Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Který filmový tvůrce by se nechtěl vrátit k těm starým dobrým časům, kdy horory byly strašidelné, aniž by v nich protekly hektolitry krve? Přáli by si to nejspíš všichni, ale nejen tvůrci, nýbrž také (a zejména) diváci, jejichž rohovka už jinou barvu, než červenou, pomalu přestává pobírat. Scénáristi se nemohli pokusit tento problém vyřešit hůře - převzali starý koncept filmů typu The Omen a převlékli jej do nového kabátku. Takovýmto způsobem vzniklo mnoho filmů a jedním z nich je také Šepot. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, Šepot na mě vůbec nefungoval, pokud jde o to zásadní, co dělá dobrý horor hororem, tzn. o atmosféru. Film vlastně jen recykluje oblíbená klišé úspěšných, ale i brakových hororových filmů a nezapře ani béčkový rozpočet. Srovnání s legendárním Omen se můžu jen usmívat, i velmi průměrná a mnohými zatracovaná Loď duchů mi přišla minimálně o třídu lepší a to ji opravdu nepovažuju za nějaký žánrový skvost, nadělil jsem jí s oběma očima zamhouřenýma 3*, a u Šepotu se mi nastavovat nechce, protože na mě nefunguje ani přítomnost oblíbených hvězd z kultovních seriálových projektů nedávné minulosti. Celkový dojem: 25 %. Zarytí hororoví fanoušci si můžou 2* přičíst. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mně se Whisper až překvapivě líbil. Příběh, ne snad zrovna z nejoriginálnějšícj, ale přesto zajímavý, vás udrží v napětí až do konce, herecké výkony jsou vzhledem k žánru "horor bez vyšších ambicí" víc než slušné, malý David démonický jak se patří, akorát někdy až trochu moc mluví a vysvětluje... Pointu vyzrazenou asi 20 minut před závěrem jsem nečekal, což musím taky přičíst k dobru. Tajemná atmosféra je rozptýlena počas celého snímku, nezaznamenal jsem žádné výrazně hluché místo, prostě solidní nadprůměr a milé překvapení. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice The Omen, s kterým tento film srovnávají mnozí zde, takže hodnotím pouze jako divák tohoto filmu. zezačátku jsem se opravdu nudil. Kluk sice občas hodí nějaký ten kukuč, ale to je tak do první půl hodiny všechno. Potom je to sice lepší, ale že by mi běhal nějaký mráz po zádech, jak tu mnozí píší, top se říci nedalo. Jedíné co mne pobavilo a potěšilo, byli malůvky na zdi, ty měly něco do sebe. Josh Holloway je dobrý herec, ale co naplat když je scénář mdlý, a tak jsem se alespoň já těžko orientoval i v tom, co se vlastně děje. Koneckonců, po dodívání, jsem usoudil, že na jedno podívání to je, ale vícekrát už fakt ne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama