Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slimák je mixem teroru, černého humoru a překvapivé lidskosti od scénáristy Jamese Gunna, jehož Úsvit mrtvých se stal hitem roku 2004. Wheelsy je obyčejné městečko plné přátelských lidiček, kteří se starají jen o své vlastní problémy. Jenže pod tímto milým povrchem se začínají dít divné věci... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (339)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Příjemná, co se týká efektů povedená hororová komedie, místy dost vtipná aniž by tlačila na pilu v mezích humoru. Zápory? Sice ve mne nic moc nezůstalo, film tak nějak projde myslí bez větších dojmů, ale kdo to od něj očekával.... Také se mi nelíbil hlavní příšerák Grant ještě než se změnil ve slizkou hybridní nestvůru, jeho představitel je dokonale odporný i bez masky. Pravda že Michael Rooker byl stejně slizký i v Mallrats... Tak nějak 7/10, dobrý film. Praise *Jesus*? That's fucking pushing it! This shit's about as far from God as shit can get! Either of you ever seen anything like that? You even heard of anything like that? Huh? Me neither... and I watch Animal Planet all the fucking time! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Má to božského Michaela Rookera jako tragického drsňáka, má to fenomenálního fuckujícího starostu Gregga Henryho, má to působivé odkazy na jiné filmy (Toxic Avenger v televizi), jenže to rozhodně nemá ten drajv, na který by si s klidem mohl odchovanec tromácké stáje James Gunn troufnout. Celých jednadevadesát minut jsem pouze sledoval náznaky toho, kam by se celá tahle šaráda mohla posunout, kdyby režisér opravdu mohutně přitlačil na pilu. Chci pokračování, kde nezůstane jenom u napadení malých holčiček, nadávek do posraných republikánů a slizkých šliců na každém kroku. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šílená zvrácenost v podobě nestvůry přicestovala na svém vesmírném...meteoritu? na naši Zemičku a chce si ji celou podmanit. Podrobí si pár lidí a buď je sežere nebo se z nich stanou takoví divní, kyselinu plivající cosi, podobní zombie (škoda už seš druhej slimáku:)) a ti běhají takovým divným krokem a spolu se samotnými slimáky ohrožujou naši partičku, která jde po vůdcovi. Mix takové šílené bejkoviny spolu s ironicky černou komedií, která neurazí ani nepotěší, ale příjemně zabaví. Co mě hodně překvapilo byly efekty, které na relativně nízkorozpočtový snímek byly opravdu slušné. Scény z filmu nemá smysl prozrazovat maximálně můžu říct, že jsou dost flustrující a hnusné a věřím, že se o nich bude povídat ještě dlouho. --- Vypadá jako něco co odpadlo od mého ptáka už během vojny. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Keď sa stretne banda 15-tich ČSFD-árskych fanatikov so štipkou talentu, splodia presne takýto nadšenecký miš-maš so sviežimi dielčimi nápadmi, avšak s nejasným zámerom, bez výraznejšej jednotiacej linky, vlastne bez réžie. Najviac sa pri tom budú baviť oni sami, potom ich priaznivci z tejto stránky a radový divák zhovievavo kývne rukou. Večne nespokojný -mm13- v taký moment udelí ***, možno v dobrej chvílke **** (ČSFD forever), ale toto chcel byť plnohodnotný film, takže sorry!!! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Je to doslova nechutně slizká, kluzká, hodně krvavá slimáčí podívaná. Tomu všemu vévodí zmutovaná chapadlovitá zrůda a hlavně je tu největší spotřeba masa na jednoho obyvatele. Proto to nedoporučuji žádným vegetariánům, fakt je to dost síla! -:) Ale stejně, není nad jen tak lehce propečený steak. Mňam, mňam. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (23)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Sad World“ od Simona Steadmana. Ve 13. minutě hraje „Every Woman In The World“ od Air Supply. Na konci filmu pak hraje „Baby I Love You“ od The Yahoos. (Duoscop)
  • Ve filmu je zmínka o ranči, kde hospodaří rodina Castevetsova. Minnie a Roman Castevetsovi byli sousedi Rosemary ve filmu Rosemary má děťátko (1968). (Stocki)
  • Jako první byl do filmu obsazen Haig Sutherland (Trevor), jako druhá Elizabeth Banks (Starla) a jako úplně poslední získal roli Nathan Fillion (Bill). (Stocki)

Související novinky

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

12.09.2012

Už nápad zfilmovat relativně málo známý komiks Guardians of the Galaxy zněl jako něco, čím studio Marvel vstupuje na velmi nejistou půdu. Superhrdinský tým z daleké budoucnosti totiž obsahuje členy… (více)

Tvůrce Slimáka chce své Saw

Tvůrce Slimáka chce své Saw

10.08.2007

Jak jinak chápat synopsi dalšího kousku Jamese Gunna, scenáristy nového Úsvitu mrtvých a tvůrce téměř kultovního béčka Slimák? The Belcoo Experiment má být extrémně násilný horor o početné skupině… (více)

Reklama

Reklama