Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Shit 

všechny recenze uživatele

Bída pokračuje dál, Ninja byl trapnej, Ninja Assassin taky a teď i Tekken. To, že to má fakt ultra stupidní děj a dialogy, to v klidu přehlížim, když má film co nabídnout po akční stránce, ale tady to bohužel akce vynahrazuje velice střídmě, takže stupidita děje vylezá na povrch nemile výrazně a bohužel musim říct, že s blížícím se koncem a s vyhlídkama na závěrečnej finální souboj, se to vůbec nelepší a nezlepší se to ani ve finálním souboji, kterej ani nedokáže strhnout, za což taky dost výrazně může absence nějaký zajímavější hudby, která by do soubojů sedla a absence kvalitního zaporáka, zahlíd sem tam akorát nějakých pár rádoby drsných dementů. Jon Foo ale celkem slušnej bojovník, ale zatim nic, co by stálo za větší zapamatování ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, v čo som tušil. Nielen na prvý pohľad bezduchú akčnú shitovku, ktorá to v mnohých prípadoch má bližšie ešte k horšiemu hodnoteniu. Modely a modelky lepšie či horšie ovládajúci bojové umenia, no vôbec neovládajúci umenie herecké, klišovitý scenár ( čo ani tak veľmi nevadí ), ale hlavne pomerne odbabranú a neoriginálnu réžiu. Z tohoto nemôže byť ani guilty pleasure. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

fuuuu... ehm, ehm... absolutne neviem ako začať, v krátkosti len - absolútna sračka... "v jednoduchosti je krása", čoš je! Príbeh na pi*u, dejová postupnosť "úžasná", bojové scény "neprekonateľné", ako sám ústredný hrdina... dosť veľká nádielka trápnych scén, ktoré pôsobia netradične lacno... nevyšlo no, pomerne rapídne. 2/10 ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo zná herní sérii, nemůže jít s hodnocením výš. Heihachi poctivý dědula, Nina s Annou bok po boku, Christie běloška, Steve Fox manažer, navíc starší, než Nina, což je ve hře jeho matka, a byť ve hře moje nejoblíbenější postava Brian jako šampion turnaje?WTF? K tomu chybějící postavy Lei, Gun Jack, Paul, King, Ogre.... Ale hlavně Ling Xiaoyu, jež byla úhlavní nepřítel Heihachiho. Tohle je prostě splácanina pro děcka a fanoušky Tekkenu jen zklame! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tekken velmi příjemně překvapil, musim říct... i když ono po naprosto sračkoidním novém Street Fighterovi překvapí asi všechny béčkové mlátičky. Ale tady divák dostane skoro všechno, po čem může toužit... bitky a borky, z kterých budete mít kalhoty plné péra! Tahle adaptace prostě nedopadla úplně nejhůř. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)
  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama