Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.4/10] | me: Too much talking,.. Tekken je o battle-och, o combach, o schopnostiach ... Je zbytočné snažiť sa o rozhovory,... podstatný je boj. Samotná hra je vynikajúca a bolo potrebné z nej nasať maximum. Čo sa podarilo, je spôsob realizácie zápasov, výber oponentov a arény a to sa malo stať hlavným ťažiskom a podstatou filmu. Chcelo to proste viac fight-ov, viac techniky, menej chaotickú kameru (aby bolo možné vychutnať si bojové umenie ako celok) a menej rečí. Hlavný hero Jin je autentický (čo do porovnania s hrou - čo by mala byť hlavná podstata filmu) a jeho charakter sedí presne, ostatné postavy už nedostali priestor na realizáciu, čo je škoda, pretože hlavne o tom Tekken je. Takže viac bojov, viac arén, viac flashbackov (ktoré v kocke objasnia súvislosti a tréningové metódy) a menej snahy o akýsi dej. If you want to be the king of an iron fist tournament, ... enter the TEKKEN! [2 a pol *] ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Vynikající hru na PlayStationu se moc na plátno převést nepovedlo, ale i přesto se na Tekken dalo úplně v pohodě koukat. Ženský postavy vypadaly fakt luxusně. Dále se dost podobaly postavy Eddyho, Dragunova, Heihachiho a Ravena. Jin se mi ze začátku moc nelíbil, ale pak jsem si na něj zvyknul. Škoda, že tam nebylo více boje místo toho střílení, že ostatní postavy nedostaly více prostoru a že se tolik nekoukalo na charakteristiku postav podle hry. Taky mě naštvalo jak vynechali souboje Christie a dalších, aniž by vypadli a šlo se rovnou na finále. O příběhu film moc není, ale to se dá čekat, když je to podle bojový hry. Zápasy v arénách vydařený. Nakonec se to možná i povedlo. ;-D PS: Lepší by bylo kdyby se to všechno netočilo jen okolo Jina a kdyby tam ještě hrála Chiaki Kuriyama, která měla hrát Ling Xiayou. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Tekken má duši. Duši rozdrásanou. Každý v jeho universu si nese svůj příběh. Je skoro vždy na povrchu blištivý ale uvnitř temný, nespravedlivý a smutný. Nikdo nění dobrý. Jsou jen více nebo méně špatní. Cíl má každý jiný ale vede skrze vítěství. Kde tu byl ten řád, hrdost, mystika a napětí? Proč se i takováhle látka musí znásilňovat a posouvat za použití dementního scénáře, špatný kamery, většinou necharismatických herců a absolutně proti feelingu předlohy?? Za poloviční rozpočet by člověk, kterej nemá potřebu tvořit sračky, natočil Tekken a né tohle! Proč jsou režiséři tak vygumovaný a nutěj fanoušky koukat na pár zrníček Tekkenu v prefabrikátu.. Jako když koupíte v hračkářství barbienu bez ksichtu v balení s lihovkou a ředidlem a prodaj vám to jako 40 milionů barbín v jedné._____Tekken není žádnej zasranej wrestling ! Proč Jin cestoval za svým cílem obklopen mentorama který vysublimovali z kdejakýho hnojáka a dobře poradili * Proč mu matka dala všechny rady do života v jedné konkrétní hodině v devíti letech * Proč to byla taková anarchie * Proč ho po celý turnaj podporovali v hospodě na stejných místech stejní lidé * Proč byla tak zmatená kamera * Co měla znamenat frackovitost u postavy jako je Jin * Proč vypadal Yoshimitsu jako polštář se vzorem * Proč byl každý zápas tak napínavý, s milionem zvratů * Jaký měl účel ten pošahaný střih * Proč bylo tak snadné sesadit autirotu jako je Heihachi a jedinej kdo ho bránil byl jeden securitas s pišťolkou * Proč jsem nedostal fight béčko * Proč to nebyl Tekken *Smutný je i to, že si za pár budu pamatovat jenom epesní zadeček Christie a to, že hlavní hrdina vypadal tak trochu jako postava z jedné hry.. ani se mi ten komentář nechce znovu číst a provést korekturu. U filmu jako je tento je úplně fuk jestli má hlavu a patu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hra mě minula a film se k tomu vlastně chystal taky. Ale v deštivém ranním dopoledni, s lehkou kocovinou, mi přišel jako naprosto dostačující vyprošťovák. Když se spustila protisystémová rebelie, samotného mě překvapilo, že je stopáž dávno za půlkou. Pravda, střih je tragédie a arénové rubačky mají svou nedostižnou dimenzi ve společnosti Yuriho Bojky, ale… čert to vem, bavil jsem se solidně. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

odporné zneuctění jednoho z největších kůltů herního světa.totálně překopaný děj,který nemá s původní verzí scénáře her,nic společného,mistika a ďábelský gen-D nikde,neexistuje tu fantasy stránka,ve které nám dává na prdel ogre,neni tu devil jin,policista lei,no prostě to nemá s hrou naprosto nic společného,který prase zkurvený tomuhle dalo zelenou,nechápu.heihachi je hodnej děda!fůj blitka,zvracim v křeči a zapínám playstation..... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)
  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama