Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Pepy 

všechny recenze uživatele

Film jsme objevil nedávno a hodnocení bylo velmi nízké, a tak sem se rozhodl na to podívat, už kvůli tomu, že to je ztvárněné díky předloze počítačové hry Tekken. Velmi dobře znám tuto hru, protože sem ji hrál stále u kamarádů a moc mě bavila. Je pravda, že mi tam chybělo více soupeřů, jako třeba King, nebo Marduk či Hworang. Dále, když už bych to točil, bych přidal bojová komba, která se provádějí ve hře, protože když už, tak ať je to úplné. Počítačová hra je populární po celém světě a tohle si nezasloužila! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho Little nepatlal příběh s příšernejma flashbackama a soustředil se jen na jednotlivý kola, dopadlo by to ještě jakž takž dobře. Ale díky snaze o děj z toho vznikl hodně špatnej Karate Kid z ještě horší apokalyptický budoucnosti, kdy turnaj ustoupil kamsi do pozadí a za zkouknutí stojí tak maximálně dvě soubojový scény a zadní partie Kelly Overton 10% ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Od filmu podľa videohry, v ktorej sa charaktery mlátia v rôznych arénach naozaj nečakám premyslený príbeh ale kvalitné súboje v perfektnom audiovizuálnom spracovaní a aspoň elementárnu logiku. Súboje síce Tekken má relatívne slušné ale nezaberajú až toľko času a nie sú ani natoľko úchvatné. Čo samozrejme súvisí s tým, že ide o videofilm ale hlavným problémom je Dwight H. Little, ktorý hlavne v nebojových pasážach beztak primitívny príbeh nepodáva až tak zábavne. Systém turnaja mi tiež akosi unikal a záver akoby niekto splácal narýchlo. Viem, že malo ísť hlavne o choreografiu bitiek ale aj ten zvyšok sa dal natočiť aspoň s čiastočnou eleganciou prvého Mortal Kombatu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tekken je čistokrevný film pro fanoušky videohry. A i u těch je otázka zda film přijmou vřele, a nebo vůbec. Upřímně se mi líbilo ztvárnění herních charakterů. Herci jsou vybraný dobře a za kostýmy taky jedna. Například neskutečně sexy Kelly Overton v roli Christie Monteiro. Ale kámen úrazu je samotný Jin (Jon Foo). Jelikož jeho mladistvý jsem mu zkrátka nesežral. Nemluvně o tom, že pokaždý když mu v souboji (snad v každém) teče do bot, tak se mu zobrazují minulost s matkou a FŮŮŮ už je na nohou a rozdává rány. Každopádně scénář není tak zlý, první půlka je dobrá a za tou polovinou se to začíná bohužel lámat a finále filmu je paskvil. Pěkně vytvořené souboje s velmi věrným podtextem ke hře. To chválím. (67 %) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

fuuuu... ehm, ehm... absolutne neviem ako začať, v krátkosti len - absolútna sračka... "v jednoduchosti je krása", čoš je! Príbeh na pi*u, dejová postupnosť "úžasná", bojové scény "neprekonateľné", ako sám ústredný hrdina... dosť veľká nádielka trápnych scén, ktoré pôsobia netradične lacno... nevyšlo no, pomerne rapídne. 2/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)
  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama