Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nenacházím slov k tomu, jak tento film byl reálný, smutný, zábavný a přitom tak perfektní. Jedná se o jedno z nejlepších sportovních dramat, ve kterém to není typicky - hl. hrdina = nejlepší ze všech. Takže nečekejte, že Mark bude od začátku všechny porážet, to vůbec. Budete sledovat část jeho života, jak se postupně vypracovává, a získává místo v týmu. Ohledně Marka - hraje perfektně! Skvělé sportovní drama, hodnocení nechápu. ()

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tématikou mám moc rád, když jsem unavený a nic nad čim bych musel trochu zapnout mozek se mi nechce pouštět..V tom případě přichází na řadu takovíto "jednohubky". Kdybych nevěděl, že Invincible je natočen podle skutečné události, tak dám 3*, páč bych si myslel, že to je naprosto nereálná blbina...ale teďka dám příběhu Vince Papaleho 4*, protože si myslím, že o podobném příběhu sní nebo snilo dost chlapů...já samozřejmě taky:) ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Typicky americky sladak, ktery pojednava o tom, ze by clovek mel jit za svym snem. Sice film vznikl na zaklade skutecne udalosti, nepochybuji o tom, ze je prikrasleny a to asi dost. Presto vsechno je to pekny film s vybornym Wahlbergem, peknou kamerou, solidni vypravou a dobrym soundtrackem (ale treba hrani fotbalu na place v desti je doprovazeno hudbou jako z Titanicu, coz tvurci moc nezvladli). Film na jedno podivani, ale casu nelituji, spokojenost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $57,806,952Tržby Celosvetovo $58,480,828Tržby za predaj DVD v USA $48,202,385 //počet predaných kusov 2,963,857║ Doslova televízny film bez skutočne silnejších momentiek, so sympatickým obsadeným(Wahlberg, Banks), rýchlejšie skončí než sa skutočne niečo silné udeje, takže len povrchná omáčka. /40%/ ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Na úvod musím povedať, že nepatrím k priaznivcom kolektívnych športov (až na drobné výnimky:-)). Je neskutočnou záhadou, ako môže pre mňa neskutočne veľa ľudí spolu naháňať jednu loptu, puk a pod. .... Pýtate sa potom, ako som sa dostala k filmu, ktorý je celý o športe, o kolektívnom športe a ešte som mu dala 4 hviezdičky??? Tak...na to ako som sa k filmu dostala mám len 2 slová a to - Mark Wahlberg. A prečo som dala filmu 4 hviezdičky tak to má niečo spoločné s tými predchádzajúcimi dvomi slovami (Mark Wahlberg, vysvetlenie pre menej chápajúcich:-)). Neskutočná charizma hlavného hrdinu, celkom slušný dej, ktorý má spád a zaujme aj takých antifanúšikov športu ako som ja a za to si naozaj zaslúži minimálne tie 4 hviezdičky:-)) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)
  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Při hře proti Giants, když utíká Mark Wahlberg, srazí ho ostře jeden z protihráčů. Ve skutečnosti jde o fotbalistu u nedaleké univerzity v Delaware a měl ho, podle pokynů, pouze kontaktovat, ne srazit. Hráč/herec byl vykázán z natáčení, ale scéna ve filmu zůstala. (don corleone)

Reklama

Reklama