Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

ripo 

všechny recenze uživatele

Keby sa dali používať aj desatinné miesta, tak sa z toho vyhrabe necelých 2,5* .... Klasická snímka, ktorá vlastne namá čím upútať. Jednoduchý, popoluškovský príbeh o chudobnom čašníkovi, ktorý prevráti naruby myslenie o otm, kto má byť futbalistom, a kto nie ... Naozaj, akoby šlo všetko podľa jednej šablóny, aj napriek tomu, že film bol nakrútený podľa skutočnej udalosti ... Alebo práve preto ?!? Jedinou vecou, ktorá ma na tomto filme upútala, bola hudba - nič viac ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tým potřebuje hráče a ne třicetiletého barmana." Mám rád skutečné pohádky. Tahle byla o tom, kterak si pouliční hráč Vince Papale zasloužil dres Philadelphia Eagles a poněkud vychytrale mne lákala na víc, než nakonec skromně poskytla. Paradoxně mě víc než boj outsidera o dres Orlů pobavilo zjištění, že kosti praskají i když si jdete s kamarády zaházet šiškou na parkovišti. Masovou oblibu tohoto sportu jsem však nucen považovat za smyslově neuchopitelnou realitu či úchylný fórek mimozemšťanů z Oblasti 51 na účet hamburgery živeného národa. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příběh Philadelphského orla s číslem 83 Vince Papaleho.Osobně mám rád tyto sportovní filmy, ať už nabízejí realné příběhy a nebo jsou naplněny sportovně - v tomto případě americkým fotbalem. Mark Wahlberg zahrál velmi pěkně a to i přes to, že se film odehrává roku 1976 a musel mít dlouhé vlasy (dle mého názoru to k němu moc nejde). I přes ty vlasy se mi to líbilo ;-) * * * ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to výborný ač lehce nadprůměrný film, příběh o Vincovi Papálím je dobře zpracován, zachycuje jeho rodinné problémy a problémy s prací, také tu je jeden jeho běh přes město, ale nejde tak do hloubky jak bych čekal, přišlo mi to dost osekané a stručné, film by potřeboval tak o půl hodiny navíc a měl by zachycovat jeho pocity, během tréninku, zachytit jeho rodinný život a né tam dát rovnou kdy budem mít peníze a pak baf konec rozvod, následná agonie a rozmlácení majetku. Jinak Mark Wahlberg je fakt frajer a hrát umí, při sledování tohoto filmu jsem měl chut křičet at žíjí californští orly!!! 65% ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Dost o ničem, je sice zajímavý, že ve třiceti se z něj stal profesionál, ale teda jako jinak nic moc (ještě navíc když ten touch down v závěru ani nebyl uznanej). I když je Marek sympaťák, tak hovno nevyleštil.. není se co divit, tenhle materiál neměl být zpracován (nebo měl, ale totálně jinak). ŠPATNÝÝ.. a Banks hraje totální krávu, nejsem sportovní fanda, ale nedokážu si představit co za DEBILKU musí jít fandit soupeři mezi fandy druhýho týmu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Přestože Vince Papale byl na soupisce jako wide reciever, hrál téměř výhradně ve tzv. speciálních týmech. Za tři roky svého působení v Eagles tak zaznamenal pouze jedinou chycenou přihrávku se ziskem patnácti yardů. (Pedro Morales)
  • Závěrečný touchdown proti Giants, kterého Papale dosáhne je podle skutečnosti. Původní záběry z tohoto zápasu jsou v závěrečných titulcích. V reálu ale Papalemu nebyl touchdown uznán. (don corleone)
  • Natáčení filmu oficiálně podpořil tým Philadelphia Eagles i vedení národní fotbalové ligy. (don corleone)

Reklama

Reklama