Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tým potřebuje hráče a ne třicetiletého barmana." Mám rád skutečné pohádky. Tahle byla o tom, kterak si pouliční hráč Vince Papale zasloužil dres Philadelphia Eagles a poněkud vychytrale mne lákala na víc, než nakonec skromně poskytla. Paradoxně mě víc než boj outsidera o dres Orlů pobavilo zjištění, že kosti praskají i když si jdete s kamarády zaházet šiškou na parkovišti. Masovou oblibu tohoto sportu jsem však nucen považovat za smyslově neuchopitelnou realitu či úchylný fórek mimozemšťanů z Oblasti 51 na účet hamburgery živeného národa. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Tradiční příjemná rodinná oddychovka ze sportovního prostředí s fajn hereckým osazenstvem, ale šeredně šablonovitým příběhem. Díky modernímu vizuálnímu kabátku se nebudou nudit ani lidé nezapálení do amerického fotbalu... jako například já, který dodnes absolutně nechápu o co v tom sportu vlastně jde. 74% je myslím hodnocení odpovídající ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna nuda. Mozno je Wahlberg pre niekoho sympatak, ale pre mna je to len dalsia herecka katastrofa, ktora nema na to, ale serie sa do filmu permanentne a nonstop. Nudna a amaterska rezia filmu vladne, kopa hlucheho miesta, prisernej nudy a priserne podpriemernych rozhovorov. Presne ako, to pise kolega T2, "len taka povrchna omacka". 32 % ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já prostě tento typ filmů můžu.Nenápadné drama,které v sobě má ale naprosto vše.Skvělé herce(supercharismatický Wahlberg mě opět nezklamal),city,emoce,atmosféru,vše na výbornou.Film je zároveň i napínavý,životní osud Vince Papali je velmi zajímavý a dramatický.A ikdyž si to celé plyne v poklidnějším tempu,neustále se něco děje,Papalimu a i jeho kámošům se zde nedá nic jiného než vážně fandit,veškeré postavy jsou totiž uvěřitelné a vesměs sympatické.Nesmím ještě opomenout velmi slušnou výpravu,a to jak u scén ze zápasů,tak zobrazením nelítostné doby.Nepřemožitelný je prostě výborným sportovním dramatem a nepamatuji,kdy bych tak moc fandil hlavnímu hrdinovy jako zde.A je opravdu velká škoda jak moc nedoceněným filmem Nepřemožitelný je! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. I Got A Name - Jim Croce ,2. Funk No. 49 - James Gang ,3. Let It Ride - Bachman-Turner Overdrive ,4. Drift Away - Dobie Gray ,5. How Long - Ace ,6. Let's Work Together - Canned Heat ,7. Feelin' Alright - Grand Funk Railroad ,8. Free Ride - Edgar Winter Group ,9. Mandolin Wind - Rod Stewart ,10. Fooled Around And Fell In Love - Elvin Bishop ,11. I Just Want To Celebrate - Rare Earth ,12. Stranglehold - Ted Nugent ,13. Do You Know What I Mean? - Lee Michaels , ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)

Reklama

Reklama