Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojdielna miniseria, ktora sa venuje zahade bermudského trojuholníka. Na niekoho môze byt snad az prilis komplikovana, kedze obsahuje zbytocne vela sci-fi prvkov. Je tu cestovanie v case dopredu, dozadu, alternativne vesmiry a neviem co este. Pritom sa to vsetko deje dost nahodilo bez jasne stanovenych pravidiel. Pointa je solidna aj ked nie prilis originalna. Podobna pointa bola napriklad vo finalnej epizode serialu Star Trek TNG. Ale dokazem si predstavit, ze pokial niekto ocakaval nieco mysterioznejsie, tak bude sklamany. Cela linia s Lou Diamond Phillipsom ohladom rozdielov alternativnych realit, ktorej sa vo velkej miere venuje druha epizoda mi pripadala zbytocna. Bez nej to mohlo mat o jeden diel menej a tym padom by to malo aj dynamickejsie tempo, ktore sa miestami dost vlieklo. Hlavna stvorica postav bola dobre napisana a aj sympaticky obsadena. Prilis ma nenadchol Sam Neill, ktory najprv pôsobil tajomne a potom sa nadobro zmagoril. Vydarena je aj hudba s peknym hlavnym motivom. Technicka stranka je na TV pomery v pohode. Na kinofilmy to nema, ale oproti niektorym sci-fi serialom to vyzera stale v dobre. Takze aj napriek nedostatkom som si miniseriu uzil aj po druhykrat. 6/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tridilny televizni film na moje oblibene zahadne tema ktery avizoval mnohem vic nez nakonec nabidnul co si budeme povidat ale ten treti dil to proste zabil vsechno co bylo v prvnich dvou dilech budovano je ve finale shozeno tim chaotickym zaverem ktery vsechno stavi na hlavu a nedava logiku nabizi se tudiz moznost ze tvurci proste neco zajimave rozjeli ale nevedeli jak to zakoncit skoda rozhodne z toho slo vytezit vic ()

Reklama

Borat 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale taky ne propadák. Trilogie o Bermudském trojúhelníku měla své dobré i stinné okamžiky. Pěknou animaci nebo akční scénu, střidal nudný nezajímavý dialog. Děj byl někdy plitký a nezáživný. Ovšem bylo se i na co koukat:), že jo Catherine:). Na to že to byl TV film, doceal dobře zabavil.|65%| ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Na Tv pomerne veľmi slušný projekt. Musel som nabrať odvahu aby som sledoval tie štyri hodiny pokope. Musím povedať že som sa nenudil pretože stále sa o niečom kecalo, kecalo a kecalo a ako celok to bolo zaujímavé. Záverečná pointa bola dopredu známá už skôr no aj tak to pekne skončilo. Už tak dlho som nevidel Catherine v nejakom filme, tak som si ju užil. 66% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Čakal som oveľa viac. Hlavným problémom je rozťahanosť deja, ktorá často hraničí s nudou a zákonite nepomáhajú ani fádne dialógy a slabšie vizuálne efekty. Na televízny projekt pomerne kvalitná herecká zostava však zachraňuje čo sa dá a príležitostne sa objaví aj náznak mysteriózna. Prečo však len príležitostne? A s každým dielom ide kvalita neustále nadol a korunu všetkému nasadí hlúpy záver . Áno, cítil som sa oklamaný... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)
  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama