Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

RomanHyde odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem od toho nečekal, prostě jsem měl jen chuť na horůrek, ale ani toho se mi bohužel nedostalo... Farma smrti je neskutečná slátanina, která paroduje sama sebe a místo toho, aby se člověk bál, či lekal.. tak se akorát nas...e!! Jak je možné že něco takového jde vůbec do distribuce? Jak je možné, že tvůrci jsou tak málo sebekritiční, že se pod to dokonce podepíši?... Opravdu nedoporučuji tímto filmem ztrácet drahocený čas. A pokud si chcete udělat alespoň letmý obrázek, tak si vybavte veškeré klišé laciných hororů a thrillerů (včetně vypravěče, který se vás drsným hlasem snaží dostat do děje a představit hlavní postavy), dále si představte ty nejhorší přehrávající herce, respektive statisty, které povedou ti nejhorší tvůrci a dejte jim rozpočet televizní hry.. výsledek vydělte třema a výjde vám Farma smrti.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z buranských hororů ala Texaský masakr. Nic objevného, ale ani nic extra provařeného a nudného. Film nábízí slušnou porci brutality a násilí. Rodina co vraždí a mučí a nakonec pojídá tuláky, které nikdo nehledá, je jako vždy solidně ujetá a dost postižená. Poněkud jsem sice nechápal, že se ty lidi nevzbouřili a neutekli bylo jich víc a určitě by je zvládli. Oblíbená pomůcka rodiny je elektrický bič. To že je do toho zapleten i šerif je jasné hned od začátku. Trochu jsem nepobral ten konec, jako vždy se nikomu nic nestane, poněkud divný. Ale jinak film má slušnou atmosféru a příběh. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Primitivní filmařina ve službách buranského hororu. A když burani, tak z Texasu. Špatná režie, špatný střih, hrozné herecké výkony, otravný hudební doprovod. Není to poprvé, co se ptám, jestli má Madsen zapotřebí štěkat v takových srágorách, které ani nálepka "podle skutečných událostí" nemůže spasit od věčného zatracení v nejnižších stupních filmového pekla, ale asi nemá stání, plantážník zatrolená. O Hopperovi radši nemluvit. Co se týče účasti dalších známých hereckých jmen, syna Seana Conneryho a sestry Michelle Pfeifferové, těžko říct něco pozitivního, proto v úctě pomlčím. 15% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na tých ,,hillbillies,, fakt niečo bude. Každý podobný snímok opierajúci sa o titulok ´´podľa skutočných udalostí´´ má za postavy týchto vidlákov Spojených štátov amerických. X-tá variácia na to isté, kde odporný šupáci terorizujú nevinných ( tentoraz, ale podobne odporných šupákov ). Postavy v podaní Madsena, Hoopera a Carradineho ( Roberta ) sú tu do počtu, vlastne sa o nich príbeh takmer vôbec neopiera a ide vlastne len o marketingový ťah. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama