Reklama

Reklama

Pán času - Série 14 (2023) (série)


Tulák (S14E10)

(epizoda)
  • Velká Británie Rogue

Na bále v roce 1813 změní Doktorův život lovec odměn jménem Tulák. (Disney+)

Recenze (14)

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapné, ubohé. Co dělá afroameričan v 19 století ve vyšší společnosti? Nebo je to běloch a jen ho hraje černoch? Nejde dělat, že jsou si všichni rovni a zároveň být pyšný na afroamerickou kulturu. Musí si vybrat, jinak to je hloupé. A za každou cenu tam vnutit gay scéno. Umělé dialogy. Doktor je tady neschopný, citlivý zoufalec. Tohle je urážka všeho z Doktora Who...PS: nevadí mně gay, vadí mně nesmyslnost a potřeba to každýmu cpát... ()

Kafcula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda vytočí  homofoby. Já  jsem si jí užil,  i když  přiznávám  že  to flirtování  bylo moc často,  ale to nemění  moje hodnocení, fakt se mi tato epizoda líbila.  Příběh  byl zasazen do roku 1813 a připomínalo  to Bridgertonovi, což  je vlastně  zmíněno  v samotné  epizodě.  Výkony  herců  jako Ncuti Gatwa, Jonathan  Groff, Millie Gibson byli úžasné. Doufejme  že  Kate Herron napíše  ještě  nějaké  další  epizody pro seriál  v budoucích  letech, nezlobil bych se kdyby jednou byla  Show runnerka ()

Reklama

Lord_Denvil 

všechny recenze uživatele

není to zly, ale pořad to postrádá jakousi hloubku...  :-/  aji s tím LGBT fakt až moc tlačí na pilu - přece v DW to není nic nového - Captain Jack Harkness například - "vesmír je obrovsky, a času je tak málo"... ale bylo to nenápadné, harmonicky a někdy i hezky :-)  někdy je opravdu meme znamená vice... nic se nemá přehánět ()

krvinka56 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha tak je jasné co si tvůrci této epizody myslí o cosplayerech . Fakt nejhorší díl velice urážlivý nechutný a odporný. A vlastně dost na sílu brané. No když jistou scénu srovnám s mírně podobnou ve škole zlomených srdcí tak se mi tam rozhodně nezvedl kufr. A bylo to dobře podané tady fakt ne. Tato epizoda patří do záchodu. ()

Anka. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod asi takto - pokud bych se mě někdo zeptal, co je typická epizoda Pána času z éry RTD, ukázala bych mu toto. Za mě celý díl sumarizoval naprosto všechno, co je pro Daviese Doktor - lásku k společnici, odpor k vraždě, ale i hrdost na svou minulost. Samozřejmě se nám zde objevují nová monstra, která ale spíš mají upozaděnou funkci - což nutně neznamená, že příběh nefunguje. Za mě se skládá do pěkného a celistvého obrázku, za který vzkládám scénáristce hold. Mimochodem hvězdičku navíc přidávám hlavně kvůli homofobům a racistům, protože na ty nenávistný komentáře tady se vážně koukat nedá. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama