Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer 4
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 17 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele Kafcula k tomuto seriálu (4)

Tečka a Bublina (2024) (S14E09) 

Jako epizoda z Black Mirror.  Moc se mi tato epizoda nelíbila.  Hlavně  Lindy byla otravná,  ale na druhou stranu to příběhově  má  být. Je tady taková  ta zpráva,  tedy rasismus. To jak nechtěli  pomoc od doktora kvůli  barvě  kůže  mě  naštvalo  a vlastně  si nezaslouží  Doktorovu pomoc. Ncuti Gatwa předci jen zase posunul výkon  na vyšší  úroveň. Chtěl  jsem tomu dát  4 hvězdičky, ale tato epizoda ke svým  způsobem  divná ()

Tulák (2024) (S14E10) 

Tato epizoda vytočí  homofoby. Já  jsem si jí užil,  i když  přiznávám  že  to flirtování  bylo moc často,  ale to nemění  moje hodnocení, fakt se mi tato epizoda líbila.  Příběh  byl zasazen do roku 1813 a připomínalo  to Bridgertonovi, což  je vlastně  zmíněno  v samotné  epizodě.  Výkony  herců  jako Ncuti Gatwa, Jonathan  Groff, Millie Gibson byli úžasné. Doufejme  že  Kate Herron napíše  ještě  nějaké  další  epizody pro seriál  v budoucích  letech, nezlobil bych se kdyby jednou byla  Show runnerka ()

Legenda o Ruby Sundayové (2024) (S14E11) 

Tato epizoda byla úchvatná.  Celou dobu jsem napjatě  sledoval kdo by mohl být  ten kdo čeká.  Bylo to nakousnuto  již  v The Giggle a the Devil's  Chord.  Začátek  se hned vrhnul  do akce. To jak si Doktor  myslel že  je ta žena  jeho vnučka  bylo docela divné  ale užil  jsem si to. Posledních 10 minut jsem byl i na okraji židle  a napjatě jsem čekal  jak tato epizoda skončí.  Návrat  nepřítele  z klasických sérií byl prostě  skvělý.  Nemohu se dočkat  na poslední  epizodu protože  tahle série  je fakt skvělá. ()

Říše smrti (2024) (S14E12) 

Wow. Pěkné zakončení  série.  Začátek  byl skvělý, kdy se všechno  proměnilo  v prach.  Záhada  Ruby Sunday byla odhalená, ale to mě moc nenadchlo. Po úvaze tomu dávám  5/5. Shlédl  jsem znovu a nakonec jsem spokojen i když  fakt ta záhada  Ruby  byla mizerně  objasněna. ()

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama