Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 1 jsem neviděl, neslyšel a necítil....takže je vlastně dvojka pro mě originálem, který je sice taková typická slaďárna typu Hříšný tanec, ale mě se líbila, sice ne na 4 *, ale o půl méně, a proč bych taky jednou nemohl zaokrouhlit nahoru?, každopádně se mi líbili hlavní herci, takže se na to hezky koukalo a vůbec mi nevadilo, že je to prý úplně stejné jak jednička. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy se sami za sebe stydíte. Tohle pochybné dílko je nepochybný kýč. Vtíravý soundtrack, kotrmelcové nevěrohodné zvraty, scénář šitý v poklusu na koleně. nutno zapomenout, že se jedná o volný sequel ke klasickému Ledovému ostří. Souboj vkus versus krasobruslení prostě v tomhle případě vyhrál trojitý rittberger. Ačkoli kterákoli Plushenkova či Lambielova volná jízda by tenhle film zašlapala hluboko do země. Konec omluvy za guilty pleasure. ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

příliš mnoho zvratů, trapné dialogy, překombinované a prostě divné. A to mi na začátku ta drzá uječená vochechule byla i sympatická chvílema. Jinak si tam každej dělá co chce, jak chce, řikaj se tam hluboký životní moudra který tam každej vždycky vychrlí když to nikdo "opravdu nečeká" s takovým výrazem, jako kdyby usilovně svíral řitní otvor, aby mu něco nevylítlo nechtěně ven. A věty typu Musíš najít sama sebe. Musíš si ujasnit, jestli ho miluješ nebo ne. Musíš si ujasnit co chceš., jsou fakt megavoriginální. A nakonec: hele ale v tuhle dobu nechodí pokojová služba, to musela bejt Jackie která mi přišla říct že mě miluje! tys mi lhala, táhni děvko, nechci tě vidět nikdy! Vodbruslim, hodim hustou figuru, mám zlato, ďeuče a konec zvonec. Jouviny jouviny. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

K filmovým "direct to video" počinům bývám značně skeptický, ale tahle romantika těžící z úspěšného "Ledového ostří" nedopadla zase až tak špatně. Klasické schéma má mě rád, nemá mě rád spějící na bruslích ke šťastnému finále nejenom na ledové ploše. Pokud jste třináctka, s klidným svědomím si 1* přidejte! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování klasické sportovní romantiky, které se ani příliš nesnaží přijít s něčím novým. Jen vyměnilo hokejistu za in-line bruslaře a pak už pouze kopíruje výborný první díl což maskuje drobnými, občas nemotornými, úpravami, které vedou až lehce krkolomným dějovým zvratům a už tak poněkud nepravděpodobný příběh posouvají do roviny lehce absurdní a poněkud chaotické pohádky. Christy Carlson Romano si střihla protivnou Jackie s vervou a chutí, která je znát a dodává podívané šmrnc, což se o tuctově „dokonalém“ Rossi Thomasovi bohužel říci nedá. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)
  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)

Reklama

Reklama