Reklama

Reklama

Skřítek

Trailer

VOD (1)

Podivín O'Grady získá zlato ve kterém je ukryta moc starého skřítka. Skřítek ho však pronásleduje a snaží se své zlato získat zpět. O'Grady zlato ukryje, chytí skřítka a zavře ho do bedny. O 10 let později kupuje O'Gradyho farmu JD otec Tori. Skřítek nešťastnou náhodou uniká a nerovný zápas mezi skřítkem a lidmi začíná... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Miluju Childs Play (všech 5 dílů), viděl jsem Puppet Mastera 1 až 3, ale tohle je na mě už moc - v podstatě pořád to samé. S vraždící panenkou/skřítkem se toho moc nového vymyslet nedá. Na Childs Play nemá, je to míň pošahané než Troll, ale zase zajímavější než kterýkoliv Puppet Master ... ale pořád prostě na jedno brdo. Potěší asi jen ty, kteří všechny ty mnou jmenované filmy neznají. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupý béčko postavený na tom, že Leprechaun lítá po okolí tu na tříkolce, tu v šlapacím autě, ale nejčastěji pěšky, a bije a kouše každýho, kdo mu nechce říct, kde má zašantročený zlaťáky. U toho se nahlas a debilně směje. Vlastně to ničím pořádně nezaujme, pokud nepočítam mladičkou Jennifer Aniston, která tady ztvárnila totální káču. 10% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už začátek byl těžký, když Jennifer vylezla z auta v tak krásných modrých šatičkách, až jsem odložil všechnu rozdělanou práci. Sice se rychle převlékla, ale nijak zvlášť mi to neulehčila, protože ty těsné riflové kraťásky... Moje sledování Skřeta tak vypadalo asi nějak takhle: kraťásky, kraťásky, kraťásky - střih - scéna bez kraťásků, při které jsem nabíral dech a utíral sliny z polštáře - střih - kraťásky, kraťásky, kraťásky - střih - nádech a sušení - střih - kraťásky, kraťásky, kraťásky... Jasně, že tam byl ještě nějaký svalouš, táta, fagan, idiot a trpajzlík, který měl ty kraťaský celou dobu v úrovni očí, ale jejich postavy jsem zaregistroval až v závěrečných titulcích. Takže u mě spokojenost! =) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takýto prvotriedny hororový zloduch by si zaslúžil ako lepší úvodný film, tak aj známejšiu sériu, minimálne ako v prípade Chuckyho. Leprechaun je čisté írske zlo v perfektne vymyslenom kostýme a so skvelou maskou, je však zasadený do totálne tupého scenára. Dej by ušiel, ale dialógy ťahajú za uši, postavy sa chovajú absolútne dementne a bohužiaľ to nikdy nespadne do kategórie guilty pleasure, pretože sa film tiahne aj pri striedmej stopáži. Jediné plusy tak sú ústredný antihrdina a mladá Jennifer Aniston, ktorá tu hrá samozrejme úplne príšerne :). ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Roztomilé béčko o skřítkovi, který je posedlý svým hrncem zlaťáků na konci duhy, a běda tomu, kdo se pokusí ho okrást. Retardovaný obr byl miloučký, přechytralý spratek byl otravný. Jennifer Aniston a její "ale, nelechtej mě po noze" mě pobavilo a vůbec celá ta atmosféra amerického venkova je fajn. Maska chauna byla děsivá a mně už je konečně jasné, kde tvůrci filmu Saw přišli na nápad s tříkolkou. Btw co se stalo s tim poslednim zlaťákem? ()

Galerie (98)

Zajímavosti (8)

  • První film produkční společnosti Trimark Pictures. (hladass)
  • Podľa slov Warwicka Davisa mal byť tento film pôvodne určený pre detí. Štúdio však rozhodlo, že sa prerobí pre staršie publikum. (beso74)
  • Film šel do kin 1. ledna 1993, což z něj dělá první film roku 1993. (hladass)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama