Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to taková jedna velká rock/metalová pohádečka o klučinovi, kterej nevědomky ke štěstí přišel. Problém mám s tím, že se v téhle branži už nějakou dobu pohybuju a troufnu si říct, že do toho nějakým způsobem vidím, takže v tu chvíli to absolutně ztrácí jakoukoliv váhu, kterou by to pravděpodobně mělo mít. Některý věci jsou tam dobrý a vcelku pravdivý, ale většina je hodně vycucaná z prstu. Je ale těžký tady nějak konkrétně argumentovat, abych zároveň nespoileroval. Jediný, co k tomu dodám, je, že jsem v podstatě celou dobu uvažoval o tom, že dám průměrný 3* a bude to, ale posledních cca 15 minut mě přesvědčilo o tom, že to prostě musí jít níž. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg je zatraceně různorodý herec, což asi zapříčinilo to, že ačkoli jako relativně mladý, dostával široké portofóli rolí, ze kterých se sice nevylouply kasovní trháky, ale časem prověřené hodnotné filmy. Zvláště ty historické / životopisné jsou prostě super, Rocker je po Boogie Nights další retrospektivní věc, která trochu poodhaluje zákulisí průmyslu - tentokrát ne z prostředí točení porna, ale z hudební branže. Což je z mého pohledu neméně atraktivní. Všem Markyho fans doporučuju nastudovat si jeho starší filmy, protože vážně stojej za to! ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Telenovela pre retardovaných headbangerov. Čo zabolí viac? Stupídny scénar plný toho najväčšieho klišé, totálna absencia akéhokoľvek nadhľadu alebo milión iných nezmyslov a kiksov (Wahlberg mohol na koncerte kričať koľko chcel, ba by dokonca mohol svoje pľuca hodiť po spevákovi, ale aj tak by ho neprekričal - bol niekedy scenárista na nejakom koncerte? Asi ťažko) ? O to smutnejšie je, že si v tomto "skvoste" zahrali aj hudobné esá ako Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Label Society), Jeff Pilson (Dokken, Europe) či Jason Bonham (syn Johna Bonhama z Led Zeppelin). Ach bože. A ten názov kapely - Steel Dragon. Ktorá kapela by si dobrovoľne zvolila takýto silácky názov? Pokiaľ by šlo o paródiu, tak áno, ale mne ich hudba pripadala dosť seriózna :) Ale totálny ignorant - scenárista, o tom nemá zrejme ani páru. Nehnevajte sa na mňa, ale každý rocker/metalista, ktorý teda nie je úplne vypatlaný, musí pri pozeraní tohto filmu grcať. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek metalu jsem zaplesal.Už jen obsazení filmu-Jason Bonham (Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzyho dvorní kytarista), který ani nestál za to, aby byl uveden v obsazení!!!!!! Mark Wahlberg, který zahrál svou roli fantasticky a krásná a mladá Jenifer Aniston. Nemůžu ani opomenout nádhernou roli Timothy Spalla, známého jako Červíčka ze série o Harry Potterovi. A nakonec super soundtrack. Jasných pět hvězd. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Wahlbergovi kožené kalhoty ani dlouhé vlasy moc nepadnou aneb sexuální dračice je chlap. Metaloví fanoušci šílí...no dobře, se zájmem sledují prostoduchý příběh, ale co mají dělat ti, pro něž je rock jen občasnou ne vždy vítanou kulisou? Jakožto zástupce této druhé skupiny mě k filmu přivedl 30letý Mark Wahlberg (titulní role), na jehož pěkně stavěnou hruď jsem se mohl dosytosti vynadívat. Ještě přihodím erotickou minutu svádění na afterparty v nočním klubu a jsem s důvody, proč sledovat tento snímek, hotov. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Přestože jde o příběh inspirovaný skupinou Judas Priest, ve filmu nezazní ani jedna píseň Judas Priest. (liquido26)
  • ANACHRONISMUS: Během zkoušky skupiny Blood Pollution má jeden z jejích členů na sobě tričko Metallicy, které ale bylo vyrobeno až v 90. letech. (liquido26)
  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)

Reklama

Reklama